Happy momlife

shutterstock_475032793
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Welke trouwschoenen kies jij?

Toen wij gingen trouwen heb ik een flinke zoektocht gehad naar de perfecte trouwschoenen. Wij hadden een kleuren thema met wit, rood en zwart. Ik had een witte jurk met daarbij een zwarte lint onder mijn borst, hierbij wilde ik dus rode schoenen om het plaatje compleet te maken. Ik heb meerdere schoenen gekocht en terug gestuurd naar de webshop. Een paar dagen voor onze bruiloft vond ik eindelijk schoenen. 

Waar moet je op letten als je trouwschoenen koopt? 

  • Ga je voor leer of stof?  Ik heb suede schoenen gekozen en achteraf met het weer was het misschien niet zo handig. Het regende namelijk op onze trouwdag en mijn voeten waren nat en uiteindelijk liet de rode kleur helemaal af haha! 
  • Killer heels of platte schoenen?  Ik koos voor platte schoenen, omdat ik het ongeveer 15 minuten vol kan houden op hakken haha! Daarna krijg ik last van mijn enkel en mijn voet blessure. Platte schoenen zijn voor mij dus de goede uitkomst. 
  • Hoe hoog doe je de hak? De hak moet ten eerste goed onder je jurk passen. Je wilt geen hoogwater door je schoenen natuurlijk. Daarbij moet een hak ook comfortabel lopen. 

Sneakers als trouwschoenen? 

Ik heb heel lang getwijfeld of ik converse all stars als trouwschoenen wilde hebben. Uiteindelijk koos ik hier niet voor, maar heb ik wel een beetje spijt van. Ik ben echt van de sneakers en all stars en ik draag dit ook eigenlijk altijd. Mochten wij onze bruiloft dus nog een keer over doen, dan kies ik zeker voor all stars. Ze zitten lekker, ze dansen lekker en het ziet er stoer uit onder een trouwjurk.

Ik heb mijn trouwschoenen niet ingelopen en dat was gelukkig ook niet nodig, maar heb je nu heel strakke schoenen of een hoge hak bijvoorbeeld dan wordt er geadviseerd om twee weken voor de grote dag te beginnen met inlopen van je schoenen.

Wat voor trouwschoenen heb of had jij? 

Facebook Comments

Share this post