Happy momlife

selective focus photography of person wearing three bangles
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Welke sieraden maken jouw outfit helemaal af? 

Men zegt vaak dat kleding de man maakt, maar iedereen weet dat het de sieraden zijn die het afmaken. Een goede look kan niet zonder een paar mooie sieraden. Hierin kun je laten zien wie jij echt bent en bovendien onderscheidt je je met de juiste sieraden van de massa. Geen wonder dat veel mensen het niet eenvoudig vinden om iets te vinden dat echt goed bij hun outfit past. Vandaar dat wij je graag een aantal tips geven om te zorgen dat je er fantastisch uitziet door slechts enkele slimme accenten aan je outfit toe te voegen. Uiteraard vertellen we je ook waar je je sieraden kunt kopen zodat je ze zo snel mogelijk in huis kunt halen. 

selective focus photography of person wearing three bangles

Durf te variëren

Sieraden zijn er in vele soorten en maten en wil je daarom iets bijzonders aan je outfit toevoegen, kies dan voor iets dat subtiel is, maar toch opvalt. Een earcuff is in dit geval een heel goede keus. Ten eerste heb je voor deze oorbel geen gaatjes nodig wat je een pijnlijk bezoekje aan de juwelier bespaart. Een earcuff schuif je namelijk over je oorlel waardoor je een heel mooi effect kunt bereiken. Er zijn earcuffs in allerlei hoedanigheden en het is goed om even te kijken of je voor formeel goud wilt gaan, of dat je het graag wat losser wilt houden en dus voor zilver wilt kiezen. Bekijk ook zeker de earcuffs met ingelegde steentjes even. Deze mogen zeker niet ontbreken bij een mooie avondjurk tijdens een chique bijeenkomst. Je kunt er ook voor kiezen om twee earcuffs naast elkaar te dragen voor een speciaal effect. Probeer de opties eens uit en ontdek wat het beste bij jou past. 

Zorg voor balans

Een van de belangrijkste dingen wanneer het gaat over sieraden, is dat je zorgt voor eenheid in je geheel van sieraden. Maar weinig mensen komen weg met een combinatie van zilver en goud dus beperk je tot een van deze materialen. Je kunt er ook voor kiezen om een ensemble te kopen. Je krijgt dan een halsketting, oorbellen en een armband die allemaal in dezelfde stijl gemaakt zijn. Hierdoor krijg je terugkerende en elkaar versterkende accenten in je outfit waardoor je een verpletterende indruk kunt maken. Wat je ook doet, hou altijd in gedachten dat overdaad schaadt dus probeer het eenvoudig te houden om een groot effect teweeg te brengen. 

Bestel je sieraden online 

Het kan soms lastig zijn om mooie sieraden te vinden en dus is het goed om online te shoppen. Kijk bijvoorbeeld eens wat Picardi je te bieden heeft. Op deze site kun je op je gemak alle sieraden bekijken en bovendien profiteer je hier ook nog eens van aantrekkelijke prijzen. Uiteraard kun je ook eens binnenlopen bij een van de vele winkels van Picardi, men helpt je graag verder.

Facebook Comments

Share this post