Happy momlife

shutterstock_622605050
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Weight watchers update #4 – Ik stop!

Ik stop! En dat is geen grap, ik stop met weight watchers. Het was heel leuk voor hoe lang het duurde, maar ik ben toe aan iets anders. Ik heb besloten om mee te doen aan de NBFM SUMMERBODY challenge. Hier start ik morgen mee vol frisse en goede moed. 

Weight Watchers werkte goed hoor en er was eigenlijk niks mis mee, maar uiteindelijk is weight watchers een stuk duurder dan bijvoorbeeld de New Born Fit mama app. Daarbij kwam Kimberly met een leuke summerbody actie en ik wil toch echt wel wat strakker en fitter zijn tegen de zomer. Weight Watchers is alleen gericht op de voeding, terwijl de NBFM app gericht is op alles. je bewegingen gedurende de dag en  het extra sporten. Er zitten video’s in de app die je kunt gebruiken om te gaan sporten en er staan allerlei (lekkere) recepten in de app. Handig!

Ondanks dat ik pas vanaf morgen ga beginnen ben ik mijn voeding al wel aan het bijhouden en heb ik ook al 2 keren gesport met de app. Ik heb alleen nog geen cm’s en alles ingevoerd, omdat ik afgelopen weekend nog wat etentjes had haha! Eén daarvan was bij een al you can eat dus ik vond het wel goed om daarna pas te beginnen. Vanavond sluit ik het geheel nog even af met een etentje met de meiden van mijn pufclub en daarna zal ik als fitmom 😉 beginnen. Ik denk dat dit op dit moment beter gaat werken dan ik had met weight watchers. Ondanks dat ik er wel mee af viel had ik vaak geen zin om de boel bij te houden bijvoorbeeld. En het hebben van inzicht in wat je eet zorgt er juist voor dat je minder gaat eten. Tenminste in mijn geval.

Ik ben benieuwd of het gaat bevallen en zal dan af en toe ook een update plaatsen op mijn blog. Denk aan een update 1 keer per maand bijvoorbeeld. Dan zal ik ook delen hoe het gaat en aan het einde zal ik de before en after foto’s delen van mijn summerbody ;).

Facebook Comments

Share this post