Happy momlife

shutterstock_127047248
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Weight watchers update #3 – Werkt het nog steeds?

Zo inmiddels ben ik al een tijdje op weg met weight watchers. Ik wil niet iedere week een update schrijven, zodat ik iets minder focus erop heb. Daarom zit er nu een tijdje tussen. De afgelopen weken ben ik ook niet heel streng geweest heel slecht, want zo gaan er natuurlijk nooit veel kilo’s af. 

Inmiddels ben ik 2 maanden aan de weight watchers en ben ik precies 7 kilo afgevallen, best netjes ondanks dat ik niet zo streng voor mezelf ben, toch? Ik probeer zoveel mogelijk op te letten wat ik eet, maar chocolade kan ik gewoon niet van af blijven. Ik koop het echt niet iedere dag hoor en een reep gaat niet in één keer op, maar ik heb het af en toe gewoon nodig haha! De rest van de dagen gaat het eigenlijk wel goed. Ik ontbijt met griekse yoghurt met fruit, de lunch bestaat vaak uit iets van vis of rookvlees met rijstwafels en een ei. En avond eten doe ik gewoon met het gezin mee. ’s Avonds heb ik ook altijd nog honger en ik heb gemerkt dat voor mij een ei heel goed werkt om die honger te stillen. Je wil niet weten hoeveel eieren er hier tegenwoordig door gaan.

Sporten? 

Sporten gaat ook goed! Ik doe de winners workout van Rico verhoeven en dat gaat eigenlijk heel goed. Daarbij kwam Tamara nog met de tip van het youtube kanaal Popsugar fitness en hier wil ik deze week mee gaan beginnen. Ik merk dat ik veel positiever en lekkerder in mijn vel zit als ik voldoende beweeg dus daar gaan we gewoon voor zorgen. Ook wandel ik al een stuk meer. En ik hoop dan ook heel hard dat het mooie weer nu gaat komen, want dan kan ik nog meer wandelen. Sofie gaat vanaf deze week ook naar de peuterspeelzaal en dat is een mooi stukje wandelen en dat ga ik ook doen. Voor Sofie de buggy mee, Fleur in de wandelwagen en lopen maar!

Werkt Flex? 

Weight watchers is sinds dit jaar begonnen met een nieuwe manier van afvallen genaamd weight watchers flex. Hierdoor heb je een heleboel 0 punten. In het verleden heb ik ook de oude manier gevolgd en ik moet zeggen dat dit beter bevalt en ook beter gaat qua gewichtsverlies. Je mag onbeperkt van de 0 punten producten, maar het zijn ook vullende producten zoals eieren en Griekse yoghurt bijvoorbeeld, ik ben na een bakje Griekse yoghurt met een banaan echt wel verzadigd en laat een reep chocolade dan makkelijker liggen. Voor mij werkt het heel goed en ik geniet nog meer van eten sinds ik aan de weight watchers ben. Want hallo heb je mijn lekkere bananen wafels gezien? Die ga ik straks ook weer maken mmm!

Op naar een nieuwe positieve periode! Ik ben bijna op mijn eind doel en dan is het een kwestie van sportiever worden en blijven. 

Facebook Comments

Share this post