Comments (5)

Supergoed!!! 2kg is al hartstikke netjes!! Ik ga je ww avontuur volgen. Misschien ook wel wat voor mij na de bevalling! Succes xx

A Cup of Life
Wauw, bijna 2 kilo al!! Wat goed en veel! En wat stoer dat je zo je gewicht online durft te delen. Hoeveel wil je kwijt? Volg je het online of ga je ook naar de cursus? En geef je nog borstvoeding? Ik wil ook graag weer beginnen Ik heb bij trekpleister hele lekkere -officiële- Weight Watchers koekjes gekocht! Vooral de chocolade wafels (3pnt) vind ik lekker! (Ik mag ze nu even tijdelijk niet vanwege kma, maar ik zag dat ze houdbaar waren tot mei) veel succes!! You can do this!

Welkom bij de club 😉 Wat een mooi begin, bijna 2 kilo. Dat werkt wel motiverend. Zet hem op de komende tijd! 🙂

Ik vraag me dan af: hóe heb jij tijd voor insanity? Ik krijg het echt niet rond, ook nog zoiets doen met (1 maar) peuter in de buurt en er tijd voor hebben…

‘s avonds als ze slapen haha!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP