Happy momlife

insanity
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Weight watchers update #1

De eerste twee weken Weight Watchers zit er inmiddels op en het is tijd om terug te blikken op hoe het ging en vooruit te kijken naar wat ik beter wil en kan doen. De vorige keer na de zwangerschap van Sofie had ik snel resultaat met Weight Watchers en ik was nu dan ook heel erg benieuwd of dat weer zo zou zijn. Het werkt natuurlijk erg motiverend om te zien of er vooruit gang is.

De eerste dagen heb ik veel hoofdpijn gehad, dat is op zich niet gek, want mijn lijf moest afkicken van de vele suikers die ik dagelijks naar binnen werkte. Ook was ik snel moe, maar dat heeft ook te maken met het minderen van de suikers. Toen dit eenmaal voorbij was voelde ik mij eigenlijk een stuk beter tot de griep om de hoek kwam kijken. Ik had wel aangegeven dat ik in principe alles eet, maar snoepgoed, chips en alle andere dingen laat ik toch sneller staan. Ik wil niet alleen afvallen ik wil ook beter eten en dan moet ik oude gewoontes aan de kant duwen. De eerste dagen hield ik vaak punten over en dit is eigenlijk niet de bedoeling. Je moet je punten opmaken, maar met het nieuwe flex vind ik dat toch lastig. Ik eet veel groente, fruit en kip en dit is allemaal 0 punten. Ik probeer dit nu dus wat meer aan te vullen met een broodje bijvoorbeeld.

Afgevallen? 

Ik ben nu twee weken verder en ik begon met een gewicht van 84,1  en toen ik vanochtend op de weegschaal stond kwam ik uit op 82.2. Bijna 2 KG kwijt dus! Heel fijn. Nu speelt natuurlijk de griep ook wel mee. Ik at die dagen nog minder waardoor ik dus ook meer KG kwijt raakte. Het kan dus best zijn dat er komende week niet zoveel af is. Maar dat is niet erg ik weet dan in ieder geval waardoor het komt.

Bewegen 

Qua beweging viel het tegen afgelopen week. Ik moet echt meer gaan wandelen, maar ik heb het momenteel in huis hartstikke druk waardoor ik niet aan wandelen of sporten toe kom. Binnen 2 weken veranderen er een aantal dingen en dan zal ik er wel meer tijd voor hebben. Ook wil ik misschien toch rustig gaan beginnen met insanity, ik ken mijn lijf goed en voel goed aan wat wel en niet kan en daar pas ik het dan op aan. Insanity werkt gewoon goed voor mij en ik vind het ook echt heerlijk om te doen.

Favorieten 

Natuurlijk heb ik ook veel lekkere dingen gegeten. Zo kwam Tamara met een lekkere lunchrecept die ze binnenkort deelt op haar blog geloof ik. En de winter moments thee van de Lidl is natuurlijk ook hartstikke fijn! Thee drink ik de hele dag door en af en toe een glas water. Ook eet ik veel rijstwafels met kipfilet en  komkommer, lekker verfrissend en het vult voor mij voldoende. Daarbij drink ik ook regelmatig een opkikker tussen de middag. Qua tussendoortjes ben ik nog heel erg zoekende, dus mocht je nog wat tips hebben dan mag je ze natuurlijk delen. Ook je mij natuurlijk volgen op weight watchers connect mijn gebruikersnaam is @joyfromjoyce.

Op naar een nieuwe week ik ben benieuwd hoe het gaat! 

Facebook Comments

Share this post