Comment (1)

Zeker een heftige periode. Tussen onze eerste en tweede kindje heb ik een miskraam gehad met 7 weken. Doordat wij in het ziekenhuis liepen om zwanger te worden (hormoontabletten), kreeg ik al vroeg een echo. Met 6 weken en 5 dagen eerste echo met kloppend hartje! Helaas werd ons geluk ruw verstoord toen ik 3 dagen later spontaan begon te bloeden en stolsels verloor. Helaas werd dit in de loop van de middag erger en verloor ik onze baby.
De mensen die wisten dat ik zwanger was op de hoogte gesteld, toch fijn om te delen. Later ook aan anderen vertelt, helaas ook paar keer te horen gekregen van je was “gelukkig” nog maar 7 weken. Het voelde voor mij toch al echt als ons kindje.
Na 3 maanden weer zwanger en dat is nu alweer een grote knul van 7 maanden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP