Happy momlife

Weekvlog #1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Weekvlog #1 – Babykijken en veel geklets

Yessss daar is ie dan eindelijk haha! Mijn aller eerste weekvlog. Er werd al vaker naar gevraagd, maar het leek mij niks. Nu ga ik het 4 weken proberen en dan kijken of het haalbaar is of dat ik het beter niet kan doen. De eerste weekvlog is in ieder geval gelukt en zit bomvol geklets haha! 

Ik heb besloten om vanaf nu 4 weken lang te vloggen. Deze vlog komt elke dinsdag online op mijn youtube kanaal om 06:00 uur en zal elke dinsdag middag te zien zijn op mijn blog om 14:00. Het is een probeersel en zal kijken of het mij bevalt. Ik merkte tijdens het bewerken dat de eerste vlog wel aardig lang is geworden en ga eens kijken wat ik daar aan kan doen. De vlogs lopen van maandag t/m vrjidag in de weekenden vlog ik niet.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt laat je het even weten in een comment?

Facebook Comments

Share this post