sponsored stories

We all love tosti’s! – Sponsored Video

Even eerlijk, hoe vaak zet jij een tosti apparaat aan of bak jij een tosti in de pan? Hier staat onze tosti-ijzer meerdere keren per week aan, want wij zijn er dol op. Meestal is het gewoon een standaard tosti met ham en kaas, maar er zit ook genoeg variatie tussen. Appie today het youtubekanaal van Albert Heijn heeft een video online gezet 

Appie Today is het youtubekanaal van Albert Heijn. De video’s die hier geplaatst worden zijn gemaakt in samenwerking met medewerkers en klanten, dus ook jij kan een rol spelen in één van hun video’s. Elke dag komt er een nieuwe video online op Appie Today die kan gaan over shows, reportages en series over alledaagse dingen. Denk hierbij aan eten, proeven, trens, blunder en liefde binnen en buiten de supermarkt. Ik ben geabonneerd op het kanaal en zie elke dag een nieuwe Appie Today video voorbij komen.

Tosti’s 

Terug naar de tosti’s, want ik gaf al aan dat wij hier in huis dol zijn op tosti’s. Niet alleen een wit broodje met ham/kaas vinden wij lekker. Ook een pita broodje met pesto, salami en mozzarella doet het hier in huis altijd goed. Tenminste bij mij haha! Of ken jij een Turkse tosti al? Hier een begrip na het stappen, maar ook lekker voor de lunch. Je gebruikt hiervoor Turks brood, sucuk (turkse worst) en kaas even in de ijzer en smullen maar! Tosti’s zijn hier in huis niet weg te denken en horen ook een beetje bij onze relatie.

Toen Robert en ik net samen waren hadden wij altijd op dinsdag middag dezelfde eindtijd. Ik ging dan vaak met hem mee naar huis om samen een tosti te eten mmm! Hij maakte ze altijd en met een klodder curry aten we dan samen tosti’s terwijl wij een film keken. Tenminste ik denk een film haha!

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Sabrina

    mmh ziet er heerlijk uit!

    24/04/2017 at 5:27 pm
  • Leave a Reply