Happy momlife

shutterstock_615592457
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat zou ik doen met een miljoen

Ook dit jaar werden wij niet wakker op nieuwjaarsdag als miljonair, maar toch is het elk jaar opnieuw weer leuk om te fantaseren wat wij zouden doen met een miljoen. Oké misschien moeten wij beginnen met ooit eens een lot te kopen, maar toch. Ik vind het heerlijk om te fantaseren. Welke leuke dingen zou ik doen met een miljoen? 

Een huis kopen 

Geen groot huis hoor, maar wel een (vrij) nieuw huis. Wij hebben nu een aantal keren in een oud huis gewoond en het is gewoon één bak ellende en ik hoef het niet weer. Doe mij maar een nieuw huis of een huis dat nog niet zo heel oud is. Ook een huis in een kind vriendelijke buurt waar de kinderen gewoon lekker op straat kunnen spelen. Ook wil ik een ander huis graag een werkkamer en natuurlijk voor iedereen in het gezin een eigen slaapkamer. De tuin moet voldoende ruimte hebben om te chillen, maar ook om te spelen voor de kinderen. met bijvoorbeeld kunstgras van de kunstgras specialist. Lekker onderhoud vrij en geen gedoe meer met grasmaaien en dat ik dan binnen moet zitten.

Mijn rijbewijs halen 

Ik had er voorheen geen behoefte aan, maar de laatste tijd denk ik steeds vaker dat ik over een jaar ofzo wil beginnen aan mijn rijbewijs. Het geeft mij iets meer vrijheid en ik kan dan makkelijker naar blog events gaan op eigen vervoer in plaats van het openbaar vervoer. Dit vind ik namelijk niet zo’n succes met 3 kinderen of 2 kinderen haha! Ik kan dan ook veel makkelijker dingen doen op vrije dagen van de kinderen en tja eerlijk is eerlijk het geeft wel meer gemak. Maar helaas geen miljoen en een rijbewijs is gewoon duur.

Een bakfiets kopen 

Ik wil zo graag een bakfiets hé en vriendinnen vinden mij ook een echte bakfiets moeder haha. Ik wil er dolgraag eentje maar dan wel een elektrische variant. Wel zo prettig als je drie kinderen of meer moet verslepen van plek naar plek haha. Mooi met een huif en misschien wel mijn logo op de zijkanten. Ook handig als ik met de fiets de boodschappen wil ophalen.

Uitgebreid shoppen 

Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit geshopt hebt zonder te denken moet dit wel? Ik wil dolgraag een keer shoppen zonder na te hoeven denken over wat ik uit geef. Mooie jurkjes, schoenen en een mooie tas. En natuurlijk een nieuwe garderobe voor de kindjes bij de Zara bijvoorbeeld. Mooi schoenen etc.

Naar Australië & Amerika

Mijn vader heeft 17 jaar in Australië gewoond en het grootste gedeelte van mijn familie woont daar nog, ik wil ze dolgraag ontmoeten/zien en daarom een rondreis maken door Australië. Ook vind ik het een heel mooi land en wil ik ooit eens emigreren dan zal dit zeker een optie zijn. Niet dat wij dit gaan doen hoor. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog Robert zijn wensen en Robert wil dolgraag rondreizen door Amerika. Ik snap dit wel en dit staat ook hoog op mijn lijstje.

Mijn eigen dansgroep opzetten 

En als laatste dat ik zou doen is het opzetten van mijn eigen dansgroep, een mooi pand met een spiegelwand en lesgeven aan de kleintjes. Ik heb een periode lesgegeven en heb hier onwijs van genoten. Helaas was de vereniging niet oké en stopte ik met lesgeven. Wel heb ik toen tegen Robert en Froukje gezegd dat ik ooit eens mijn eigen groep ga beginnen in een eigen pand. One day people one day !

Er zijn nog een heleboel kleine dingen die ik zou willen doen. Heb jij ook mooie dingen op je miljoenen verlanglijstje staan? 

Facebook Comments

Share this post