Aron Baby

Wat zit er in Aron zijn memorybox

Vanaf Aron zijn geboorte heb ik al een doos op zijn kamer staan met alle herinneringen aan de eerste periode met hem. Hierin zitten spulletjes van de bevalling, kraamweek en de verdere stapjes in zijn leven. Ik nam een video op waarin ik laat zien wat er allemaal in die memorybox zit en ik vertel ook waarom dat er in zit. 

Kleurplaten en andere knutselwerkjes bewaar ik niet. Ik maak van elk knutsel werkje een foto en laat dit na die afdrukken in een foto album per schooljaar, want wie bekijkt zijn knutselwerkjes nou nog in het echt? Ik in ieder geval niet en mochten de kinderen die behoefte wel hebben dan kunnen ze alles terugvinden in hun fotoalbums. Moederdag en vaderdag cadeautjes bewaar ik wel.

Memorybox, waarom?

Ik vind het leuk en fijn om de kleine dingetjes van de kinderen te bewaren zo hebben ze later ook items waarnaar ze terug kunnen kijken. Al vraag ik mij af in hoeverre zijn interesse daar na zal zijn. Ach wie weet zal zijn vrouw het wel heel erg leuk vinden. En Sofie zal het vast en zeker later wel heel erg waarderen dat er spulletjes zijn bewaard. Ook voor haar heb ik inmiddels een doos waar ik spullen in bewaar.

Heb jij ook een memorybox voor je kind(eren)?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Bianca

  Leuk om te zien (dag de video al via Youtube gezien), vind zo’n box echt een mooi idee ook misschien toch maar eens mee gaan beginnen voor mijn eigen dochtertje x

  14/10/2015 at 10:03 am
  • Reply Joyce

   Haha ja klopt hij stond zondag al op youtube 😀 Leuk ben benieuwd 😀 X

   14/10/2015 at 10:04 am
 • Reply Joyce

  Bij Aron heb ik nooit een zwangerschapstest gedaan doordat ik er met 25 weken achter kwam. In Sofie haar doos zit hij wel 🙂

  14/10/2015 at 11:12 am
 • Reply Roelina

  oh wat leuk, ik heb ook voor mijn kids een herinneringsbox gemaakt. Daar bewaar ik alle dingetjes van de geboorte en het eerste jaar in.

  11/01/2017 at 8:43 am
 • Leave a Reply