Happy momlife

IMG_20180101_003616.jpg
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat wil ik in 2022?

Twee weken geleden was ik met een blog bezig over wat ik wel en niet wil in 2022. Maar toen gebeurde er van alles en besloot ik het bloggen even on hold te zetten, alweer. De afgelopen jaren waren niet makkelijk en elke keer volgde er wel weer een tegenslag. Denk je dat het weer oké gaat komt het volgende er alweer aan. Daarom staat 2022 voor mij in het teken van zelfzorg en mijn gezin. Nu is mijn gezin altijd al nummer 1 geweest, maar nu ga ik hier nog meer voor doen!

Minder vaak nee zeggen tegen de kinderen

Dit is iets waar ik direct mee begonnen. En dan bedoel ik niet dat ik ja zeg op de vraag mag ik wat lekkers en mag ik een cadeautje etc. Maar juist op de vraag of ze iets mogen doen, met mij of lekker bij vriendjes of vriendinnetjes spelen. Of vriendjes of vriendinnetjes mee naar ons huis.

Meer wandelen

De afgelopen weken heb ik hier al aan toegegeven. Elke week wandel ik een paar keren in de ochtend. Afgelopen week bracht ik de kinderen een dag lopend naar school en ging daarna direct wandelen. Dit ga ik de komende tijd vaker doen. Lekker de kids lopend naar school brengen en dan een stuk lopen. Een betere start van de dag kan ik mij bedenken.

Meer lezen

Ik was hier al goed mee begonnen aan het begin van het jaar. Tot we slecht nieuws kregen, toen kon ik het even niet meer. Inmiddels ben ik weer begonnen met het lezen van boeken en luisteren van boeken. Heerlijk! Ik kan me zo in een boek storten en ik vind het heerlijk om te fantaseren over de mensen in het boek.

Meer tijd voor vriendinnen

Hier ben ik ook direct mee begonnen. Ik wil echt meer tijd met vriendinnen door brengen. Ik heb al wat afspraken gepland staan met een paar vriendinnen en het is zo lekker om naar uit te kijken! Lekker samen eten, kletsen, film kijken of wat dan ook!

Meer ontdekken met mijn gezin

Ik wil nog meer ontdekken in NEderland met mijn gezin. Eigenlijk doen we dit al veel meer, maar het kan nog meer! Lekker wandelingen maken in mooie gebieden. Kleine, maar gezellige dorpjes ontdekken en vakanties vieren met z’n allen.

Overal weer een feestje van maken

Ik ben dol op feestjes, tot een paar jaren geleden maakte ik werkelijk overal een feestje van. En dat ga ik weer en meer doen. Tand eruit? Feestje. Een 9.6 op je boekbespreking? Feestje. Vakantie? Feestje! We hebben de halve week weer overleefd? feestje! Sofie 7? Feestje! Fleur 5? Feestje! Aron 12? (JA HALLO 12 mensen, mijn baby wordt 12 dit jaar) heel groot feest! Ik kan daarover nog wel even doorgaan, maar volg mij vooral op social media daar hoop ik al deze feestjes met jullie te mogen delen.

Wat ik niet meer wil

Druk maken over wat anderen vinden

Ik heb hier veel te veel tijd aan besteed, en ik ga het nu loslaten. Ik doe wat ik doen wil, ik ga genieten waarvan ik wil genieten. Om vanuit daar binnen nu en een aantal jaren mijn dromen te kunnen najagen. Vind je mij dik? Prima! Zolang oké ben met mezelf, weet dat ik gezond eet en voldoende beweeg maak ik mij niet zo druk.

Facebook Comments

Share this post