Happy momlife

oud en nieuw
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat wil ik het komende jaar?

Het nieuwe jaar staat voor de deur en ieder jaar probeer ik na te denken over wat ik allemaal wel. 2019 was een zwaar jaar met veel tegenslagen, maar ook een heleboel momenten. Zakelijk gezien heb ik mezelf helemaal niet uitgedaagd, maar dit jaar wil ik dat wel gaan doen. Ik wil gaan doen waar ik blij van word. 

Afgelopen jaar heb ik veel plannen opgezet. Ik ben actief bezig gegaan met kitchenmom.nl en dat doe ik elke week met veel plezier. Ik maak de hele week door recepten (ik hou van koken) en op zondag werk ik ze allemaal uit. Ik hoop dan ook dat kitchenmom.nl het komende jaar lekker gaat groeien en dat ik nog meer mensen kan bereiken met mijn kidsproof semi gezonde recepten. Ook zal ik hier mijn WW recepten op delen.

Ik ben inmiddels alweer zo’n 3/4 weken bezig met WW en zelfs tijdens de feestdagen knal ik mijn motivatie er lekker doorheen. Ik wil afvallen ik wil een slankere vrouw zijn die wel zichzelf in de spiegel kan zien. Daarnaast heb ik ook meer energie nu ik een stuk gezonder eet en zijn mijn darmen ook minder op hobbel.

Een paar maanden geleden mocht ik een vriendin en haar gezin op de foto zetten en na het delen van de foto’s kreeg ik heel vaak te horen dat ik dit vaker moet doen. Ha dacht ik dat zal wel, maar hoe vaker ik het hoorde hoe meer ik dacht dat ik misschien wel af en toe foto’s wil maken van mensen. Zo ging ik afgelopen week naar een zwangere vriendin om haar zwangerschap in huis vast te leggen. Ik heb een facebookpagina aangemaakt genaamd moments of Joy via hier zal ik de foto’s die ik maak delen, maar ook een winactie bijvoorbeeld. Ik wil hier volgend jaar nog meer mee doen. Hoeft niet elke week maar 1 of 2 keren per maand vind ik leuk zat!

Daarnaast hoop ik dat er dit jaar rust in ons gezin komt. Dat de dingen die er privé spelen een passende oplossing vinden. Ik ga hier niets overdelen, omdat het niet alleen mij aan gaat. Maar ik hoop wel dat het dit jaar een plekje krijgt.

En als laatste zal joyfromjoyce ook gewoon door gaan. Ik ben er niet over uit wat ik wil en ik denk dat ik gewoon doorrommel zoals ik dit jaar heb gedaan. Ik stop volledig met YouTube zoals het nu lijkt maar wil wel video’s gaan maken voor IGTV. Ik ga er nog even over nadenken en onderzoek over doen hoe ik dit het beste aan kan pakken.

Wat wil jij doen in 2020?

Facebook Comments

Share this post