Happy momlife

sofie 05-06
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat neem ik mee naar het strand?

Het is echt strandweer hé? Wij hebben dit weekend een ritje richting het strand gepland staan of nou ja strand zwemvijver. En ik kwam er achter dat je toch best veel mee neemt voor een baby, peuter en schoolkind. Oh en vergeet natuurlijk jezelf niet, want ook jij moet van alles mee hebben. Ik besloot alles eens bij langs te gaan ter voorbereiding van ons tripje naar het zwemstrandje. Ik weet dat ik waarschijnlijk veel te veel bij me heb, maar hé better save then sorry.

Voor mezelf

 • Badkleding
 • Een hamam handdoek (Ik heb er eentje van Walra)
 • Zonnebrand; ik gebruik zelf die van garnier SPF 30
 • Mijn e-reader voor de momenten dat Robert met de kindjes speelt en Fleur slaapt
 • Een pet of zonnehoed
 • Zonnebril
 • Slippers (ik draag Ipanema sandalen hiermee kun je ook het water in)
 • Deo
 • Mobiele telefoon (Voor als ik een kind kwijt zal raken)

Voor de kinderen 

 • Polsbandje met telefoonnummer (wij hebben deze)
 • Badkleding
 • Extra setje kleding
 • Extra setje ondergoed
 • Zonnebrandcrème
 • Snoetenpoetsers
 • Slippers en/of waterschoenen
 • Zwembandje
 • Petje of zonnehoedje
 • Handdoek in de vorm van een poncho
 • Strandlakens
 • bal
 • Opblaasbare strandballen (voor ieder kind 1 anders ruzie :p)
 • emmer
 • schep
 • Parasol of zo’n half tentje
 • Luiers
 • Billendoekjes,
 • Kinderwagen of compact campingbedje voor dutjes
 • Zwembandjes

Lees ook: Deze picknick recepten 

In de tas met eten:

 • Water
 • Pakjes drinken of kleine flesjes sap
 • Fruit
 • Rijstwafels
 • koekjes
 • Rauwe groente (komkommer – tomaat – paprika)
 • Chips (heel belangrijk op warme dagen)
 • Kleine verpakking limonade

Aan één tas heb ik in ieder geval niet genoeg, jij wel? Je moet met een baby gewoon al veel meeslepen. Vaak kies ik er dan ook voor om de kinderwagen mee te nemen, zodat Fleur hier in kan slapen en ik minder met tassen hoef te slepen haha! Mis ik misschien nog iets op mijn lijstje waarvan jij denkt JA! dit moet je meenemen? Laat het mij dan weten. 

Facebook Comments

Share this post