Happy momlife

image1-5
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat ik zoal eet tijdens mijn WW avontuur

Onlangs vertelde ik al dat ik weer aan de WW ben. Ik heb er tot dusver weinig over gedeeld omdat ik de motivatie bij mezelf wilde houden. Inmiddels ben ik een paar weken op weg en wil ik graag met jullie delen wat ik zoal eet op een dag en wat mijn favoriete producten zijn. Ik neem jullie mee in een dag eten met mij.

Ontbijt 

Ik begin de dag natuurlijk met een ontbijt. Mijn ontbijt staat eigenlijk altijd uit een kop koffie. Dan ga ik de kinderen wegbrengen en dan kies ik er voor om een bakje Griekse yoghurt te eten. Ik neem tegenwoordig de aardbeien variant om dat ik dit goed weg krijgen. Ik ben heel slecht in ontbijten en dat ik dit eet is al een hele stap. Bij mijn yoghurt drink ik een grote mok thee.

Ochtend tussendoortje 

Rond 10 uur is het tijd voor mijn eerste tussendoortje. Ik kies er ’s ochtends voor om fruit te eten. Op dit moment zijn het veel mandarijnen omdat die zo lekker zijn! Ook appels en druiven komen vaak in mijn bakje terecht. Het is herfst weer dus herfst fruit it is.

Lunch

Tijdens de lunch eet ik standaard crackers, ik eet de meerzaden crackers van VitaLu. Deze beleg ik vaak met kipfilet en ei. Als ik punten genoeg heb (ligt aan het avondeten) dan kies ik er vaak ook nog voor om kaas te eten tussen de middag. Dit doe ik dan op een cracker ipv de kipfilet. Ik ben dol op kaas en gun mij dat ook echt.

Middag tussendoortje 

’s Middags heb ik altijd een klein dipje waardoor ik snak naar iets lekkers. Op dit moment neem ik samen me de kinderen een klein bakje kruidnoten. Door het in een bakje te doen kan ik mezelf beter beheersen en eet ik niet in één keer een hele zak leeg.

Avondeten 

Wij eten heel gevarieerd en eigenlijk pas ik mijn WW weinig aan qua avondeten. Ik zorg ervoor dat ik alles met het gezin ‘ s avonds kan mee eten en de rest van de dag pas ik hier op aan. Zo blijft het voor de kinderen gewoon normaal. Wij eten natuurlijk niet elke dag patat, pizza of pannenkoeken. Maar veel grote, kip en daarbij iets met koolhydraten. Deze week hebben wij bijvoorbeeld gegeten:

  • Pasta
  • Taco’s
  • Aardappeltjes, wortels en vissticks
  • Kip hawai

ik haal mijn recepten uit de

Avond snack 

In het weekend eet ik chips, ik ben echt dol op chips en kan daar zo onwijs van genieten haha! Maar iedere dag chips is echt niet goed voor je. Dus ik eet door de weeks geen chips meer. En dat is nogal een opgave voor mij. Ik moet het tegenwoordig doen met komkommers haha! Nee hoor het is afhankelijk van hoeveel punten ik nog over heb. Ook heb ik nog een aantal WW snacks liggen die ik kan gebruiken.

De eerste resultaten 

Inmiddels ben ik drie weken bezig met WW en heb ik natuurlijk ook de eerste resultaten. Ik ben een stuk fitter wat al een enorme winst is. Daarnaast ben ik natuurlijk ook gewicht verloren. Ik ben na 3 weken 4,5 KG kwijt! Yes! En ik moet zeggen dat was ook echt nodig. De komende tijd ga ik it nog door met WW en zal ik jullie ook af en toe op de hoogte houden. Ook de workshop is ideaal. Je krijgt tips om nog meer uit WW te halen en je hebt een stok achter deur, want je wilt resultaten zien bij de nieuwe workshop.

WINNEN!

Ik mag één iemand blij maken met een 3 maanden Weight Watchers. Je mag dan naar de cursus toe en je maakt gebruik van de online versie(T.w.v. €128,85!). Een goede stok achter de deur dus! Wat moet je doen om kans te maken:

  • Volg mij (@joyfromjoyce) op Instagram
  • Volg WW_Nederland op instagram
  • Vertel mij waarom jij graag wilt winnen, wat is jouw motivatie om af te vallen en een gezonder/fitter leven te krijgen
  • Tag WW_Nederland in je reactie
  • Tag een vriend of vriendin die de winactie niet mag missen

Deelnamen is alleen mogelijk voor Deelnemers aan Nederland. De online versie en de workshop is namelijk in het Nederlands. Over een week maak ik de winnaar bekend in mijn insta stories.

Facebook Comments

Share this post