Comments (2)

Ik ben het helemaal met je eens. Het is natuurlijk lastig om in iemands portemonnee te kijken, maar fruit en groente hoeft niet persé heel duur te zijn. Op de markt en bij Turkse winkels is het vaak een stuk goedkoper en sommige winkels verkopen ook minder mooie groenten. Buitenbeentjes bij AH. En als je in aanmerking komt voor de voedselbank, daar kun je het evt ook krijgen. Opstandig doen vind ik jammer. Het gaat om de gezondheid van je kind, iedereen wil het beste voor het kind.

Op Keano’s vorige school was het op woensdag alleen wel verplicht. Op andere dagen niet. Wat wel verplicht was, was om water mee te geven. Nu lust keano het wel maar ik begon wel een beetje te steigeren, waarom mag ik als ouder niet zelf beslissen wat mijn kind naar binnen werkt? Hij is veels te dun en om dan een hele schooldag op water te moeten leven? Nee dankje!!
Gelukkig voor hem gingen we verhuizen en natuurlijk mag je je kind geen snoep enzo meegeven maar het is wel aan de ouders zelf in hoeverre het ‘gezond’ is. Keano krijgt sowieso wel fruit en groente voor tussen de middag, maar dat is omdat hij geen broodeter is en ik op die manier dus nog wel een gezonde lunch voor hem kan maken, waar hij wel vol van raakt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP