Comments (9)

Oh dat laatste puntje hè. Zo herkenbaar! Blijf gewoon van m’n buik af:) ik heb altijd de neiging om direct een tik te verkopen aan die grijpgrage handen! Haha. Ik heb ook nog geen goede manier gevonden om daar mee om te gaan:)
Fijne paasdagen!

Och dat laatste puntje lijkt me erg irritant. Succes met de laatste loodjes!

Ohh sommige dingen zijn nu al herkenbaar! Haha! Al weet ik wel zeker dat ik die buik wel weer heel erg ga missen, hoe groot, zwaar en pijnlijk hij ook was!

Herkenbaar! Vooral dat mensen (ongevraagd) aan je buik zitten, het is geen attractie!

Ik moet er nu ook niet aan denken dat er iemand aan mijn buik zit. Op dit moment 25 weken en gelukkig nog niet ongevraagd gehad. Zit dan nu ook nog steeds te wachten op het moment dat dat echt gaat gebeuren…

De laatste loodjes vond ik er ook steeds teveel aan. Maar gelukkig is het nu over, of ongeveer toch? En heb je een prachtige dochter en een bijna slank lijf terug.:)

Volgens mij ben ik wat dat laatste punt betreft af en toe een enorme bitch geweest. Maar ook al ben je het nu zat, het is zoals je zegt wel de allerlaatste keer! En voor je het weet is ze er en ben je nooit meer zwanger. Die trapjes, bewegingen …. ik zou het er zo weer voor over hebben, want ook al was het wat zwaar aan het eind, het was toch ook zo bijzonder!

Vooral het laatste puntje lijkt me erg irritant! Succes met de laatste loodjes

Proficiat met jullie prachtige dochter emma-sofie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP