Persoonlijk zwanger

Wat ik niet ga missen aan het zwanger zijn

Dat de laatste loodjes zwaar zijn hoef ik niet te vertellen, daarom vertel ik jullie in dit blogje wat ik niet ga missen aan het zwanger zijn. Vooropstellend dat ik onwijs dankbaar ben voor het zwanger zijn ben ik ook dankbaar dat het maar negen maanden duurt. 

♥ Mijn groeiende buik – het is heel mooi zo’n buik maar op een gegeven moment wordt ie zwaar en gaat ie hangen.
♥ De cravings – Man wat heb ik veel ongezonde spullen naar binnen gewerkt. Ik had mezelf op sommige momenten echt niet onder controle en daar baal ik soms wel van. Gelukkig kun je het niet zien aan de kilo’s, maar toch het had best wel wat minder gekund. Na de bevalling wil ik graag weer lekker gezond gaan eten en de marsen, frikadellen en andere meuk laten staan.
♥ Bye bye positiekleding! – Des te dichter ik bij het eindpunt kwam des te meer ik begon te verlangen naar mijn eigen kleding. Niks zit zo lekker dan mijn favoriete jurkjes en mijn favoriete rokjes. Broeken zullen wel weer een drama worden aangezien ik na mijn afval avontuur nog niet de perfecte jeans weer had gevonden 
♥ 
Het niet kunnen aantrekken van mijn schoenen – Het mooie weer is begonnen en ik draag dus het liefst mijn all stars weer. Helaas zijn die schoenen echt een no-go voor een hoog zwangere aangezien ik ze niet aan krijg en mijn veters niet gestrikt krijg. Tenzij ik daarna een portie harde buiken wil, maar dat terzijde.
♥ De hormonen – Pff de laatste dagen heb ik onwijs veel last van mijn hormonen. Bij de kleinste dingen zit ik al tegen het plafond omhoog. Niet echt ideaal dus.
♥ Geen mensen meer aan mijn buik – Het is blijkbaar leuk om aan de buik van een zwangere te zitten. Maar als er iets is waar ik niet tegen kan is dat wanneer mensen aan mijn buik gaan zitten. Er zijn maar twee mensen die dit mogen doen; Aron en Robert!

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Miranda

  Oh dat laatste puntje hè. Zo herkenbaar! Blijf gewoon van m’n buik af:) ik heb altijd de neiging om direct een tik te verkopen aan die grijpgrage handen! Haha. Ik heb ook nog geen goede manier gevonden om daar mee om te gaan:)
  Fijne paasdagen!

  05/04/2015 at 8:25 am
 • Reply Sas

  Och dat laatste puntje lijkt me erg irritant. Succes met de laatste loodjes!

  05/04/2015 at 9:31 am
 • Reply Tamara

  Ohh sommige dingen zijn nu al herkenbaar! Haha! Al weet ik wel zeker dat ik die buik wel weer heel erg ga missen, hoe groot, zwaar en pijnlijk hij ook was!

  05/04/2015 at 9:31 am
 • Reply dineke

  Herkenbaar! Vooral dat mensen (ongevraagd) aan je buik zitten, het is geen attractie!

  05/04/2015 at 11:07 am
 • Reply Laura

  Ik moet er nu ook niet aan denken dat er iemand aan mijn buik zit. Op dit moment 25 weken en gelukkig nog niet ongevraagd gehad. Zit dan nu ook nog steeds te wachten op het moment dat dat echt gaat gebeuren…

  05/04/2015 at 11:38 am
 • Reply Myriam

  De laatste loodjes vond ik er ook steeds teveel aan. Maar gelukkig is het nu over, of ongeveer toch? En heb je een prachtige dochter en een bijna slank lijf terug.:)

  05/04/2015 at 11:40 am
 • Reply Jennifer

  Volgens mij ben ik wat dat laatste punt betreft af en toe een enorme bitch geweest. Maar ook al ben je het nu zat, het is zoals je zegt wel de allerlaatste keer! En voor je het weet is ze er en ben je nooit meer zwanger. Die trapjes, bewegingen …. ik zou het er zo weer voor over hebben, want ook al was het wat zwaar aan het eind, het was toch ook zo bijzonder!

  05/04/2015 at 3:44 pm
 • Reply Michelle

  Vooral het laatste puntje lijkt me erg irritant! Succes met de laatste loodjes

  07/04/2015 at 9:47 am
 • Reply lore

  Proficiat met jullie prachtige dochter emma-sofie

  09/04/2015 at 7:06 pm
 • Leave a Reply