Happy momlife

bloggen
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat ik juist wel leuk vind aan bloggen

Onlangs deelde ik een lijstje met dingen die ik niet leuk vind aan het bloggen. Maar ik wil als tegenhanger natuurlijk ook delen wat ik juist wel leuk vind aan bloggen. Want uiteindelijk heb ik niet voor niets hier mijn werk van gemaakt. Daarom vandaag een lijstje met dingen die ik wel leuk vind aan bloggen.

Anderen inspireren – Ik ben mijn blog ooit begonnen (8 jaar geleden inmiddels) om andere jonge moeders te inspireren met ons verhaal. Ik was natuurlijk een tienermoeder en wilde een positief signaal de wereld in gooien. Ik heb er destijds zoveel reacties op gekregen en mails van anderen die het fijn vonden dat ik mijn verhaal deed en hier inspiratie en motivatie uithaalden. Net als mijn openheid over mijn miskramen en mijn struggles hiermee. Nog bijna dagelijks krijg ik berichten van vrouwen die het zelfde moeten doormaken en kracht halen uit mijn blogs. Dit is de reden dat ik ben gaan bloggen en dit is ook de reden dat ik iedere keer weer doorga. Ik ben nog lang niet klaar met delen en anderen inspireren.

De interactie – Iedere comment die geplaatst wordt vind ik fijn. Of het nu een comment is met een lieve tekst, een comment met feedback of een andere soort comment ik haal overal iets uit en ben dankbaar voor iedere comment. Het is toch super leuk dat mensen de moeite nemen om iets achter te laten bij jouw blog? Daarom is het zo leuk dat jullie mij volgen!

Mijn creativiteit – Ik ben misschien niet de meest creatieve binnen ons gezin, maar ik kan er onwijs blij van worden als ik weer een leuke blog heb uitgewerkt of een leuk idee heb bedacht. Toen Aron nog alleen was deed ik ook regelmatig DIY’s dit vind ik nog steeds heel erg leuk en hoop ik straks weer op te kunnen pakken. Met twee kinderen in huis lukt het mij niet, maar vanaf 1 april gaat Sofie naar school en hoop ik tijdens de dutjes van Fleur tijd te hebben om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Stay Tuned dus!

Toffe mensen ontmoeten – Ik heb in mijn blog tijd veel lieve mensen mogen ontmoeten (ook veel mensen waar ik echt niet mee kan luchten) maar voldoende die wel leuk zijn. Met een paar heb ik zelfs dagelijks contact en het is zo fijn om zulke leuke collega’s te hebben! Daarnaast heeft het bloggen er denk ik ook wel voor gezorgd dat ik een hele mooi en fijne vriendschap heb opgebouwd met Tamara. Heel waardevol!

Alle leuke kansen en samenwerkingen  –  Bij iedere samenwerkingsaanvraag (oké grapje) bij de meeste samenwerkingsaanvragen voel ik mij echt vereerd dat een merk met mij wil samenwerken. Het is leuk om merken en bedrijven te mogen promoten waar je graag al gebruik van maak. Zo was ik vorig jaar het hele jaar een samenwerking aan gegaan met Bear Candy en dat vond ik heel erg leuk, want het snoepgoed kocht ik al regelmatig. Ook de kinderwagen van Quinny is hier een voorbeeld van. Wij hebben bij alle drie de kinderen een Quinny gehad en toen ik de kans kreeg om een nieuwe te krijgen leek mij dit erg leuk. Ik gebruik hem nog dagelijks. En dan alle reisjes die wij vorig jaar mochten maken (Frankrijk, Dierenbos, Westerbergen bijvoorbeeld). Deze reizen hadden wij niet kunnen maken zonder deze leuke samenwerkingen en daar zijn wij echt dankbaar voor. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie samenwerkingen waar ik heel erg trots op ben.

Ik denk dat ik nog wel even door kan gaan met

Facebook Comments

Share this post