Happy momlife

img_2124
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat heb ik met mijn haar gedaan deel 1

Ik zit een beetje in een identiteit crisis denk ik. En als ik het mij goed kan herinneren had ik dit bij alle drie de kinderen rond dezelfde periode haha! Het is een soort van terug naar mezelf ofzo? Ik merk dat ik weer meer tijd besteed aan mijn uiterlijk, de kleding in mijn kast is weer wat minder “moeke” en ik heb weer zin om eruit te gaan. De baby blues zijn over, het is weer tijd voor Joyce 3.0 inmiddels hahah! Ik heb al een eerste stap genomen door mijn haren eraf te knippen. 

Gisteren besloot ik best impulsief dat ik vandaag een schaar in mijn inmiddels lange haren ging zetten. Ik heb nogal snel last van klitten in mijn haar en die zijn echt heel groot en pijnlijk. De afgelopen dagen heb ik er een paar uit geborsteld met een paar hoofdpijn aanvallen als cadeautje. Ik was er klaar mee en maakte een afspraak bij de kapper. Appte Ro dat ik mijn haren eraf ging laten knippen en dat hij geen inspraak meer heeft. Je zou haast denken dat ik aan het PMS-en was, maar dat was niet zo.

Vanochtend op tijd had ik al een afspraak, mijn kapster volgt mij en had daardoor al een foto voorbij zien komen. Ze ging aan de slag en mijn moeder (die mee was om even op de meisjes te letten) schrok van wat er af ging haha. Ik had haar misschien even moeten voorbereiden. Het is geen kort pittig kapsel geworden, geen gekleurde lok (tenminste nog niet), want Tamara gaat na het weekend mijn haren verven. Ik koos voor een bobline eentje die ik al vaker heb gehad en waarbij ik mezelf goed voel. Het is aardig kort en er is echt veel vanaf gekomen, echt bizar!

Wat nog gekker is is dat mijn haar begint te krullen na drie kinderen. Zo’n acht jaar geleden had ik mega waardeloos haar en hoe vaker ik zwanger ben geweest hoe voller mijn bos haar is geworden. Ik ben blij met mijn nieuwe korte kapsel, korter dan dit ga ik niet hoor.

Nu nog even afwachten welke kleur ik mijn haren ga krijgen volgende week. Dit deel ik uiteraard weer op mijn blog. 

 

Facebook Comments

Share this post