Happy momlife

img_3744
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat gaat er veranderen op mijn blog?

Als je mij op instagram volgt heb je misschien wel gezien dat er wat dingen gaan veranderen op mijn blog. Ik heb lang getwijfeld of ik dit jaar mijn hosting wel zou verlengen. Ik heb sinds het begin van dit jaar een dip in het bloggen, niet alleen in het bloggen maar ook privé was/is er van alles gaande waardoor ik geen zin had om te schrijven. Tel daarna de corona bij op waar ik toch best wat last van heb gehad. Hierdoor ben ik alles op een rij gaan zetten en heb ik andere keuzes gemaakt.

Corona

Tijdens de corona tijd heb ik me heel erg alleen gevoeld. Ik had geen plek om naar toe te gaan, geen werk om naar toe te gaan. Geen collega’s om mee te kletsen. Ik voelde dat het tijd was om hier verandering in te brengen. En besloot vanaf dat moment op zoek te gaan naar werk. Helaas is de zoektocht naar een leuk baantje voor een paar uren in de week nog best lastig. Er is vrij weinig. En als er al een vacature is dan zijn er veel mensen die er op reageren. Ik hoop dat ik binnenkort geluk heb en mezelf weer op een andere manier nuttig mag gaan maken.

Privacy

Daarnaast speelde ik nogal met een privacy issue. Ik heb jarenlang veel gedeeld, over mezelf en over de kinderen. Ik merkte de afgelopen periode dat ik dit niet meer wil. Over onze oudste deel ik al niet zoveel meer, de middelste is ook steeds minder en de jongste zal ook steeds minder worden. Er gaat daarin van alles veranderen. Ik ga ze minder herkenbaar in beeld brengen, zal minder over hun delen. Het voelt niet goed meer en wil hierin heel erg mijn gevoel volgen.  Ik zal heus niet helemaal geen foto’s meer plaatsen van de kinderen. Maar ik ga nog meer nadenken over hoe ik dit ga doen.

Blog onderwerpen

De blog onderwerpen zullen ook nog meer veranderen. Ik stop met mijn weekoverzichten. Waarom? Omdat deze toch vaak over de kinderen gaan en dat wil ik niet meer. Er komt wel iets voor in de plaatst, maar dat merken jullie van de week wel. Ik ga weer terug naar lifestyle bloggen. Fijne tips delen voor series en boeken bijvoorbeeld. Maar ook budget tips ga ik weer oppakken. Maar ook creatieve tips om te doen met je kinderen maar ook om zelf te doen voor in en om het huis. Ook ga ik jullie af en toe vervelen met het onderwerp afvallen. Ik maak hier eindelijk sprongen in en wil delen hoe ik dit doe. De herfst is begonnen de kerst komt eraan, genoeg momenten waarop ik mezelf kan uitleven met inspirerende content. Daarnaast ligt mijn focus ook heel erg op het delen van recepten op kitchenmom.

Geen grote veranderingen dus, maar wel even fijn om mee te delen. Er komt ook niet iedere dag een blog online. Mijn blog is mijn hobby en ik wil mezelf niet meer verplichten om iedere dag content te delen.

Facebook Comments

Share this post