Comments (14)

Hahaha! Mijn blog je v gister gelezen toevallig? Herkenbaar dus!

Hahaha grappig blogje, heel veel kan ik herinneren uit mijn eigen jeugd inderdaad. Ik moest hard lachen om de vierkante ogen 😉

Haha! Sommige dingen zeg ik als pedagogisch medewerker ook regelmatig

Ja bijna allemaal . En niet alleen als mama, maar als juf komen sommige ook regelmatig langs.

Ik denk dat ik ze allemaal wel gebruik. En mijn moeder bij mij. Hahaha!

‘Ik tel tot drie’ hahaha dat hoor ik mijzelf heuuul vaak zeggen inderdaad 😀

Gezien de leeftijd van je kinderen vind ik sommige van deze uitspraken best wel heftig. Kan aan mij liggen hoor, maar ik zou dat soort dingen nooit tegen een kind van zo jonge leeftijd willen zeggen. Kinderen onthouden bepaalde woorden in een bepaalde toonhoogte langer dan je je misschien realiseert, zou zonde zijn als ze hiermee zitten.

Aaaah ik ben niet de enige

Ik vind het zelf wel meevallen, ik hoor ouders wel ergere dingen tegen hun kinderen zeggen en ik denk dat het er ook aan ligt hoe vaak je zoiets tegen je kind(eren) zegt. Ik zelf ben er in ieder geval niet minder van geworden en mijn kinderen krijgen voldoende liefde.

Hahaha, ik riep laatst: niet likken aan het winkelwagentje! Dusss, haha 😉

Haha, ik betrap mezelf er steeds vaker op! Die dingen die ik nooooit tegen mijn kinderen zou gaan zeggen.

Haha!! Hilarisch lijstje dit.

Haha, kan me sommige dingen heeel goed indenken 😛

Heeel herkenbaar lijstje. Ook nog supercliche (maar wel waar) Kijken doe je met je…. En hier ook vaak: Ik zeg het nu niet nog een keer….Tja, laten luisteren is soms best lastig

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP