Happy momlife

img_1530
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Washimals kasteel set | Review

Met sinterklaas in het vooruitzicht is het tijd om het leukste speelgoed van dit jaar te testen en te reviewen. Vandaag trappen we af met de washimals kasteel set een super leuke 5 december tip als je het mij vraagt! Ik ga je hier meer over vertellen.

Welkom in het Washimals kasteel waar je jouw Eenhoorn en Yeti Washimals kunt kleuren en verzorgen! Klap de speelset uit tot een magisch en sprankelend kasteel! Geef Una de magische Eenhoorn en Neddie de betoverende Yeti een kleurrijk en creatief vachtje met de drie afwasbare viltstiften. Laat de fantasierijke dieren sprankelen in het glinsterende kasteel van wel twee verdiepingen! Klaar voor een nieuw design? Was en schrob de dieren dan met water schoon in het schoonmaakbadje met het schoonmaakborsteltje. De Washimals diertjes worden weer helemaal schoon en zijn klaar om opnieuw ingekleurd te worden! Natuurlijk zijn er eindeloze mogelijkheden om de Washimals wezens te versieren! Klaar met kleuren en wassen? Klap dan het kasteel weer tot een koffertje. Het handvat maakt het koffertje supermakkelijk om mee te nemen onderweg. De inkt van de viltstiften is niet alleen afwasbaar van de Washimals dieren, maar ook van huid en kleding. Verzamel ze allemaal!

Over Washimals

Kleur, verzorg en was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals™ voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de Washimals dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Het badje werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimals-figuren nat worden, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur.

Wat vinden wij er van?

Onze meiden van 3 jaar en 5 jaar vinden het helemaal geweldig. Je kunt namelijk je diertjes zelf kleuren en dit kun je keer op keer weer opnieuw doen. Hier kleuren ze wat af dus het is super leuk om dit te gebruiken ter afwisseling van een papiertje. De diertjes wassen vinden ze ook heel leuk om te doen, dit geeft wel een geklieder, maar doordat het water is is het makkelijk en snel schoon te maken. De stiften zijn wasbaar, dus als ze in de kleding komen kun je ze gemakkelijk wassen.

De set kost normaal €16,99 en is nu voor €12,99 te koop bij bol.com! 

Facebook Comments

Share this post