Happy momlife

IMG_0560
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Waarom wij blij zijn met onze papa + WIN!

Over nog minder dan twee weken is het vaderdag. Een ontbijtje op bed voor papa, mooi knutselwerkjes en lieve woordjes. Het is misschien nog een beetje vroeg om nu al een ode te brengen aan onze papa maar wij doen het lekker toch daarbij is de papa hier in huis vandaag 30 geworden! Daarnaast heb ik in samenwerking met cadeau.nl een leuke winactie voor jullie!

Waarom onze papa geweldig is !

Voordat ik deze blog schreef vroeg ik aan de kinderen waarom ze hun papa geweldig vinden. Wat maakt papa zo leuk. Nou dat wisten de kinderen wel. Al begonnen ze met het zeggen dat ie zo goed de was kan doen (ja hij doet de was hier in huis). Maar daarna kwamen er ook nog vele lieve woorden. Want papa is ook heel lief omdat hij zo goed voor ons zorgt, dat hij altijd helpt als het nodig is. Aron voegde er aan toe dat papa heel goed lego kan bouwen net als hem. En Sofie vertelde dat papa zo goed kan knuffelen. Je leest het wel ons papa is geweldig!

Onze eigen vaders 

Maar ook onze eigen vaders zijn top! Voor hulp kunnen wij ze altijd bellen en nu Ro zelf niks kan hebben wij het geluk dat ze ons helpen waar nodig. Mijn vader die komt helpen met dingen ophangen, op de kinderen past (samen met moeders natuurlijk) en de fietsen repareert. En mijn schoonvader die dingen ophangt, de tuin doet en ook tijd en aandacht geeft aan de kinderen. Zonder onze vaders (en moeders) was ons huis nog niet af, konden de kinderen niet buiten spelen en zat ik nu volledig met mijn handen in het haar.

WINNEN!

In samenwerking met Cadeau.nl mag ik 3 gepersonaliseerd mokken weggeven. Deze toffe mok kun je personaliseren. Naast dit model zijn er nog meer modellen maar mocht je winnen krijg je dit model. Wat moet je doen om kans te maken?

De winactie loopt t/m 9 juni. De winnaar krijgt 10 juni van mij een berichtje. Mocht je hem voor vaderdag willen ontvangen dan heb ik je gegevens uiterlijk 11 juni nodig. Zo kunnen het bedrijf en ik er voor zorgen dat het op tijd binnen is.

Heb jij ook zo’n geweldige papa? 

Facebook Comments

Share this post