Comments (15)

Ik heb een hele fijne moederfiets. Heel blij mee! De Gazelle Bloom, net als Laura 🙂

Ik heb een mamafiets en ik ben er echt dol op! Ik hield nooit van fietsen maar sinds ik deze fiets heb en natuurlijk samen met mijn kind kan fietsen ben ik fietsen echt leuk gaan vinden. Ik fiets alleen als ik daar zin in heb en vaak ook gewoon voor de lol of een klein boodschapje maar daarom vind ik het denk ik ook zo leuk haha. Niks moet, alles mag!

Hier ook een mama fiets, ideaal! 36 weken zwanger en een dreumes van 14 maanden voorop, ik pas er nog steeds makkelijk tussen en kan nog met fatsoen opstappen. Dochter in de stoel tillen is een ander verhaal maar dat komt niet door de fiets . Ik heb ‘m tweedehands, weet zo niet meer wat ie destijds kostte maar duur vond ik ‘m zeker niet! Maar zou echt niet anders meer willen

Ik heb inderdaad ook een mamafiets! Maar vind het eigenlijk best lastig om met zo’n klein humpie dat nog niet kan lopen op pad te gaan. Een kleine buggy aanschaffen zou wellicht nog een optie zijn. Hoe doe/deed jij dat als je ergens heen ging (zonder winkelwagenkarretje waar je haar makkelijk in kan zetten)

Ik heb dan de draagzak in mijn tas!

Een normale fiets. Even wennen vooral met oo en afstappen met zo’n zitje voorop. Maar het went. Als hij san straks echt naar achter gaat, wat allang had gemoeten, maar ik vind het zo gezellig dat hij voorop zit. Goed dan zal ik dus zeker de bagagedrager missen. Maar misschien dan een leuke mand aan het stuur ofzo

Oh, slimmerd dat zou inderdaad wel een goede zijn geweest ja. Maar een heel sterke rug heb ik niet, denk dat ze er nu toch wel te zwaar voor is. Of ik te slap XD!

Hier ook heel blij met een mamafiets van Batavus! Vooral stuurslot en dubbele standaard vind ik onmisbaar. En nog met fietstassen achter het achterzitje (past net). Helaas wordt dochter langzamerhand wat te groot voor het voorstoeltje, maar zit zoonlief nog achterop. Wordt tijd voor zelf-fietsen…

Heb ook een gazelle bloom gehad….was fijn, waar ik destijds een voordrager met krat op heb laten zetten om het gewicht te verdelen omdat ik met buggy, 1 kind achterop en fietstassen achterover kieperde….maar eigenlijk vind ik de miss grace van gazelle waar ik nu op fiets nog fijner (en 100x mooier), waar ik een achterdrager op heb laten zetten….. heeft een stuurslot, dubbele standaard en een voordrager, waar ik met een krat heel veel spullen in kwijt kan… en niet omkieper..

Ik ben ontzettend op zoek. Ik twijfel wat ik wil. Een moederfiets of bakfiets. Voor nu heb ik het fietsstoeltje maar even tijdelijk op mijn oude fiets gezet. Maar een moederfiets lijkt me ideaal. Heerlijk om lekker met je kleintje te fietsen nu het weer weer mooier wordt!

Ik heb nu 8 jaar mijn moeder fiets en nog 1 kind af en toe achter op. Nog steeds vind ik het ideaal. Ik fiets veel en vooral nu vind ik de lage instap met boodschappen doen ( altijd veel te volle tassen) prima. De fiets is stabiel, ook door de midden standaard. Het voorstoeltje gebruik ik nu om mijn handtas in kwijt te kunnen 😉

Ik heb altijd een normale fiets gehad. Wij hebben maar 1 auto en doe dus ook veel met de fiets. Mijn reden om Geen moederfiets te nemen is het stuur. Zodra je geen voorstoeltje meer hebt dan is het een beetje gek… Dat grote stuur, lijkt mjj ook niet lekker fietsen. Ik droom van deze fiets: http://www.madsencycles.com/ Lijkt me zo handig een bak achterop!

Zelf altijd alles op de gewone fiets gedaan met de meiden!
Sinds afgelopen voorjaar fietsen ze alles zelf en heb ik een nieuwe fiets waar geen kids meer op zitten. Destijds toen de oudste geboren is heb ik wel een moederfiets geprobeerd maar vond het niet prettig en hebben drie jaar een bakfiets gebruikt.

Dat staat ook op mijn lijstje voor later… Een echte mama fiets. Lijkt me wel echt heel fijn…

wel een hele leuke fiets die je nu hebt! Is die van Popal? Welk type is het?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP