Babyproducten Review

Waarom milestone cards leuk zijn?

Toen ik zwanger was van Sofie maakte ik heel actief gebruik van de Milestone cards. Bij de weken maakte ik een foto met bijbehorende kaartje en ook bij bepaalde hoogte punten tijdens de zwangerschap. Zoals bijvoorbeeld het geslacht. 

Met de milestone cards leef je toe naar mooie momenten en sta je nog even extra stil bij de mooie momenten die je met je kleintje beleefd. Na geboorte van Sofie begon ik namelijk met het vastleggen van haar eerste jaar. In het begin elke week een foto en daarna elke maand een foto. En nu ze 1 is, is het heel grappig en leuk om alles naast elkaar te zien. Om te zien van hoe zo’n klein kruimeltje ze gegroeid is naar een grote meid. Van de Milestone baby cards is er nog eentje die wij moeten gebruiken en dat is het kaartje van de eerste stapjes.De babycards bevatten 30 kaarten, net als de zwangerschapskaarten.

IMG_1468

Milestone junior cards

Een nieuwe fase is begonnen. Onze baby is nu een dreumes en er is een nieuw doosje met kaartjes binnen gekomen. Vanaf nu gaan wij nieuwe hoogte punten vast leggen. Zoals bijvoorbeeld het eerste kunstwerkje van je kleintje, het eerste liedje dat ze zingt of het moment dat ze (eindelijk) zelf hun speelgoed opruimen. Ik vind het leuk om die momenten vast te leggen met een leuke foto in een apart fotoboekje waar ik de milestone cards bij leg. De juniorcards bevatten 30 kaarten.

Nieuwe kaarten

Vanaf volgende week zijn de nieuwe milestone cards te koop. Kaarten waarmee je de leukste nieuwste activiteiten die je met je kleintje doet kunt vastleggen. Voor het eerst naar de dierentuin? Of voor het eerst op de fiets. Je kunt alles bijhouden met de kaarten.

Ik vind het jammer dat de kaarten pas kwamen nadat Aron baby was. Ik had het namelijk ook graag voor hem bijgehouden. Nu doe ik het voor Sofie, ik maak een foto en plak dit samen met de milestonecard in een plakboek. Je koopt de Milestone Cards o.a. bij bol.com

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Ik vind ze zo leuk! Ik ga ze ook zeker gebruiken als ik weer zwanger mag raken. Ik heb ze bij mijn jongens nooit gebruikt want toen waren ze er nog niet. Ik vind het vooral heel mooi dat voor elk kindje er een milestone card is. Voor zowel prematuuren als tweelingen.

  12/05/2016 at 10:13 am
 • Reply Priscilla

  Ik heb ze gekregen met mijn babyshower, super leuk! De eerste weken dat Sofie er was heb ik ze heel goed gebruikt, maar nu vergeet ik het steeds. Zo dom!

  12/05/2016 at 11:07 am
 • Reply Jessica

  Lijkt me heel leuk om te gebruiken als ik ooit mama mag worden! Die gaan zeker gekocht worden of op mijn lijstje.

  12/05/2016 at 4:24 pm
 • Reply Simone

  Ik heb voor Mirthe ook de babykaarten bijgehouden en de peuterkaartjes staan op mijn verlanglijstje!

  12/05/2016 at 11:27 pm
 • Leave a Reply