Happy momlife

vrij mi bo
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Waarom ik iedere vrijdag een vrij-mi-bo hou

Als je mij op Instagram volgt zie je mij regelmatig op vrijdagmiddag een foto plaatsen met een borrel in de handen. Meestal kies ik voor een alcoholvrije versnapering (Jillz 0%, Hugo Zero bijv.) maar in ieder geval een borrel. En dit doe ik met een reden en in deze blog ga ik je vertellen waarom ik iedere vrijdag een vrij-mi-bo organiseer.

Bijna alle vrijdagmiddag rond vier uur eindig ik mijn werkweek. De laptop gaat dicht en de bedoeling is dat ik niet meer achter mijn laptop kruip (praktijk is meestal anders, maar oké). Tijd om het weekend in te luiden, tijd voor de VrijMiBo! Ik vind het heerlijk!

Op vrijdag doe ik zelf de inkopen voor mijn VrijMiBo. Ik haal een lekker drankje voor mezelf. Denk aan een alcoholvrije Jillz of een lekkere peachtree cocktail, dit heb ik onlangs ontdekt zo lekker! En daarbij doe ik natuurlijk ook nog wat lekkere hapjes in mijn mandje. Als het dan eindelijk tijd is voor mijn borrel zet ik een foute playlist aan op spotify en doe ik dansjes met de kinderen in de woonkamer. Heerlijk! Geen verplichte gesprekken meer, geen mails die ik wil beantwoorden helemaal niks alleen tijd voor mezelf!

Maar waarom?

Ik doe dit met een reden, ik gun mezelf namelijk ontspanning na een werkweek en een week als moeder. Ik wil dan successen vieren, want iedere week heeft wel een succes waarop geproost mag worden. Maar ik wil ook vieren dat ik weer een week moeder ben van drie prachtige kindjes. Die soms het bloed onder mijn nagels vandaan halen, maar ook de liefste acties kunnen hebben. Een moment van stil staan en proosten op het leven.

Facebook Comments

Share this post