Happy momlife

IMG_4212
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Waarom ik dit jaar niet naar de negenmaandenbeurs ga

Vandaag is de huishoudbeurs weer begonnen en aanstaande woensdag begint de negenmaandenbeurs. 8 jaren achter elkaar ben ik ieder jaar afgereisd naar Amsterdam om naar de negenmaandenbeurs te gaan en dit jaar besloot ik om niet heen te gaan. Hiervoor heb ik verschillende redenen. 

1// Ik ben klaar met de babyfase. Ik wil geen baby meer en hoop dat de kleinste zo snel mogelijk van alle baby items af is. Nu hebben ze natuurlijk niet alleen baby items, maar ook items voor peuters bijvoorbeeld. Maar dat heb ik allemaal genoeg.

2// Onnodige geld uitgeven doe je ook snel op de negenmaandenbeurs en dat is iets wat ik probeer te vermijden vanwege alles wat er dit jaar op de planning staan. Op de huishoudbeurs het zelfde, daar bieden ze allerlei leuke aanbiedingen aan met spullen die je misschien anders ook niet had gekocht, of misschien wel helemaal niet nodig hebt. Vorig jaar gaf ik bijvoorbeeld niks uit op de negenmaandenbeurs. Ga jij wel? Zorg er dan voor dat je alleen items koop die je echt wilt hebben of nodig hebt. Zo ben je lief voor je portemonnee en zorg je niet voor overconsumptie.

3// Ik vond het niks aan, vorig jaar ging ik nog een keer heen. Ook vanwege zakelijke afspraken, maar dit jaar zei ik tegen ieder bedrijf dat ik niet kom en dat als ze iets wilden bespreken ik liever bij hun op kantoor langs wilde komen. Vorig jaar vond ik het niks aan op de negenmaandenbeurs/huishoudbeurs. Het lijkt ieder jaar het zelfde, toen ik zwanger was vond ik het echt heel leuk om heen te gaan hoor. Maar dan zit je in zo’n soort bubbel geloof ik haha en heb je vaak ook een doel om daar rond te lopen.

Wie weet heb ik er volgend jaar wel zin in, maar dan zal het waarschijnlijk meer de huishoudbeurs zijn. Dit jaar vind ik het wel goed zo, daarnaast is het voor ons ook een drukke periode en heb ik ook niet echt zin om er tijd voor vrij te maken. Alhoewel een treinreis van 3 uur, in mijn eentje ook wel heerlijk klinkt.

Ga jij dit jaar naar de negenmaandenbeurs of huishoudbeurs?

Facebook Comments

Share this post