Happy momlife

shutterstock_217498456
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Waarom ik al jaren een sim only abonnement heb

Ik bespaar waar ik kan en probeer hier altijd hel erg alert op te zijn. Eén van de eerste dingen die ik deed toen ik begon met besparen was het nemen van een goedkope sim only. Ieder jaar of misschien wel om de twee jaren, moet je weer je huidige abonnement verlengen. Een goed moment om te kijken of een sim only voor jou misschien uit kan. 

Een sim only abonnement is absoluut kostenbesparend. Helemaal als je geen nieuwe telefoon nodig hebt. Ik heb zelf namelijk altijd refurbished iPhones waardoor ik eigenlijk goedkoper uit ben als ik een los toestel koop. Ik ben zelf heel blij mijn iPhone en blij dat ik hier niet teveel voor betaal. Ben je trouwens net zo’n klungel als dat ik ben? en laat jij je telefoon ook regelmatig vallen? Dan is het ook ideaal! Je kunt wanner nodig zo een nieuwe telefoon kopen. Oké klinkt wel een luchtig, want het kost ook allemaal geld, maar het is een stuk aantrekkelijker om te doen.

Of misschien ben jij wel heel zuinig op je telefoon waardoor hij na je contract periode nog in goede staat is. Je bent dan veel meer geld kwijt terwijl je prima kunt gaan voor een Sim Only abonnement. Goedkope sim only abonnement zijn overal, want het is sowieso al voordeliger dan een abonnement met telefoon.

Een Sim only abonnement kun je dus makkelijk combineren met je eigen huidige telefoon zonder er teveel voor te betalen. Daarnaast betaal je ook niet teveel voor je telefoon en hoef je ook niet bang te zijn voor een BKR registratie. Hier zit denk ik niemand op te wachten of wel? Daarnaast kun je nog steeds de telefoon kopen die je graag wilt hebben, alleen kun je nu gaan shoppen tot je hem op de juiste plek hebt gevonden. In combinatie met een goedkoper abonnement hou je geld over voor nog meer leuke dingen.

Daarnaast zijn Sim Only abonnement vaak ook flexibeler. Zo kwam ik een abonnement tegen bij Ben die je maandelijks kunt opzeggen en eentje die twee jaren loopt. Wanneer je kiest voor maandelijks opzegbaar ben je vaak wel iets meer kwijt, maar nog steeds niet meer dan een ander abonnement.

Net als met een normaal abonnement kun je zelf samenstellen wat je nodig denkt te hebben. Heb je genoeg aan 100 belminuten? Of bel je toch meer? Of misschien wil je juist wel heel veel GB’s hebben? Alles kan, want je kunt het helemaal aanpassen aan je eigen wensen.

Ik ben benieuwd! Heb jij een abonnement + toestel? Of heb jij een Sim Only abonnement?

Facebook Comments

Share this post