Herfst

Waarom de herfst zo leuk is

Jahoor daar heb je haar weer met haar liefde voor de herfst. De komende tijd ga ik jullie hier (helaas) mee vervelen, want ik ben er echt dol op. En waarom? Dat ga ik jullie in dit blogje uitleggen, want de herfst is echt zo vervelend niet. 

Pantoffels! 
Ik kon niet wachten tot de HEMA ze weer in de winkel had liggen. De lekkere warme pantoffels. ‘S ochtends uit bed stappen en dan de pantoffels aan trekken, geen koude voeten meer. Ook ‘s avonds op de bank vind ik het heerlijk om ze aan te hebben.

♥ Herfst Thee 
Pickwick heeft een paar jaren geleden de perfecte thee smaak uit gebracht. Namelijk autumn storm/herfst thee. Zodra het herfstachtig weer wordt sla ik een voorraad in en is het nog de enige thee die ik naar binnen lurk.

♥ Appel kaneel geurkaarsjes 
Ik heb een voorraad waxmelts in de kast liggen met een appel/kaneel geur en die is onwijs lekker. Ook heb je een
heerlijke geurkaars bij de action die naar appel/kaneel ruikt, heerlijk! Ik brand ze non-stop in de herfst.

Appeltaart 
Ik ben dol op appeltaart en de geur die er van af komt. De herfst is ook de tijd van de appels, dus de komende tijd veel appeltaartjes hier in huis. Met een kopje herfst thee natuurlijk.

♥ Boswandelingen 
De herfst heeft mooie kleuren en die zie je het best in het bos. Ik heb dan ook echt zin om met de kindjes richting het bos te gaan en daar de boel te ontdekken. Op pinterest had ik al een leuke ontdek doos gevonden die ik binnenkort wil gaan proberen met Aron.

♥ Spelletjes
Met slecht weer is het heerlijk om aan de eethoek te gaan zitten en samen een spelletje te doen. Wij hebben de afgelopen weken al een aantal leuke spelletjes gespeeld. Monopoly junior is op dit moment favoriet.

Houden jullie ook zo van de dit seizoen? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Miriam

  En als het donker buiten is, het regent en de open haard ook aan staat. Knus!!!!

  22/09/2015 at 1:21 pm
  • Reply Joyce

   Aah heerlijk. Die hebben wij niet haha

   22/09/2015 at 2:56 pm
 • Reply henny kaldijk

  Leuk ik mis de geur van. Stoofperen.

  22/09/2015 at 1:56 pm
 • Reply Simone

  Ik geniet altijd zo van de gezelligheid van de herfst! Dat vind ik altijd geweldig! En appeltaart, hmmm! Ik woon hier lekker aan de bosrand, dus wandelen in het bos komt ook helemaal goed hier. Heerlijk! 😀 Pantoffels van de hema klinken erg goed, daar ga ik eens een kijkje nemen. En verder de mooie kleuren van de bladeren. Het enige nadeel is het gesnotter wat ik elke herfst weer heb, maar ach… dat heeft half Nederland en gedeelde smart is halve smart 😉 Geniet van de herfst!

  22/09/2015 at 2:58 pm
 • Reply Charlotte

  Ik vind de herfst ook heerlijk! Stiekem vind ik die regenachtige dagen ook helemaal niet erg. Goed excuus om lekker binnen te blijven met de verwarming aan een die lekker pantoffels; -)

  22/09/2015 at 6:34 pm
 • Reply Wiebke

  Jaaaaaa hier ook een dikke herfstfan! De kleuren, de blaadjes, lekker kroelen op de bank… zo ontzettend mooi! En natuurlijk appeltaart en pompoenbrood, pompoensoep, pompoen-alles! *_*

  22/09/2015 at 7:38 pm
 • Reply Laura

  Jaaa de herfst is zo fijn! Ondanks dat ik ook best van de zomer hou vind ik de herfst ook altijd fijn. Weer lekker vesten en truien aan en natuurlijk de verkleuring van de bomen. Oh en als het zonnetje dan nog eens schijnt is het extra genieten!

  22/09/2015 at 8:20 pm
 • Reply Martine

  Leuk geschreven en zeker herkenbaar. Na de lente is de herfst mijn favoriete seizoen. Het lekker knus maken in huis en genieten van een kopje herfstthee!

  23/09/2015 at 8:57 am
 • Leave a Reply