Comments (8)

En als het donker buiten is, het regent en de open haard ook aan staat. Knus!!!!

Leuk ik mis de geur van. Stoofperen.

Aah heerlijk. Die hebben wij niet haha

Ik geniet altijd zo van de gezelligheid van de herfst! Dat vind ik altijd geweldig! En appeltaart, hmmm! Ik woon hier lekker aan de bosrand, dus wandelen in het bos komt ook helemaal goed hier. Heerlijk! 😀 Pantoffels van de hema klinken erg goed, daar ga ik eens een kijkje nemen. En verder de mooie kleuren van de bladeren. Het enige nadeel is het gesnotter wat ik elke herfst weer heb, maar ach… dat heeft half Nederland en gedeelde smart is halve smart 😉 Geniet van de herfst!

Ik vind de herfst ook heerlijk! Stiekem vind ik die regenachtige dagen ook helemaal niet erg. Goed excuus om lekker binnen te blijven met de verwarming aan een die lekker pantoffels; -)

Jaaaaaa hier ook een dikke herfstfan! De kleuren, de blaadjes, lekker kroelen op de bank… zo ontzettend mooi! En natuurlijk appeltaart en pompoenbrood, pompoensoep, pompoen-alles! *_*

Jaaa de herfst is zo fijn! Ondanks dat ik ook best van de zomer hou vind ik de herfst ook altijd fijn. Weer lekker vesten en truien aan en natuurlijk de verkleuring van de bomen. Oh en als het zonnetje dan nog eens schijnt is het extra genieten!

Leuk geschreven en zeker herkenbaar. Na de lente is de herfst mijn favoriete seizoen. Het lekker knus maken in huis en genieten van een kopje herfstthee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP