Baby 3.0 zwanger

Waar ik naar uit kijk

Op dit moment kan ik al bevallen zijn, maar kan het ook zijn dat ik nog met een bolle buik loop te zuchten en te zeuren omdat ik er klaar mee ben. De andere twee kinderen kwamen namelijk ook pas na dit termijn dus de kans is groot dat ook dit meisje nog lekker mijn ingewanden aan het verplaatsen is. Op het moment dat ik dit blog schrijf ben ik bijna uitgerekend en kijk ik echt wel uit naar een aantal dingen. 

 • De ontmoeting – Dit is natuurlijk heel erg vanzelfsprekend, maar inmiddels ben ik echt mega nieuwsgierig naar ons meisje. Lijkt ze op haar grote broer en zus? Heeft ze veel haar of zo’n grappig lokje net als Sofie had? 
 • De ontmoeting tussen de kinderen – Ook zo’n puntje! Aron weet natuurlijk heel goed dat er een zusje bij komt, maar voor Sofie is het denk ik nog wat vaag. Ik ben zo benieuwd hoe ze beide reageren op ons nieuwe gezinslid. Dat ze welkom is merk ik aan beide kindjes wel en volgens mij gaat ze overladen worden met kusjes en knuffels. 
 • ZALM – Ik mis niet veel tijdens de zwangerschap qua eten. Filet lust ik niet en een biefstuk kan ik prima even missen. Maar zalm mensen ZALM! Ik ben verknocht aan broodjes/wraps met zalm. Inmiddels heb ik zalm in huis gehaald en hoop ik dat wanneer dit blog online komt ik het al heb opgegeten. Zo niet dan heb ik nog 1 dag en dan moet het door de soep of een ander gerecht haha! 
 • Sushi – Ik heb natuurlijk gewoon sushi gegeten tijdens mijn zwangerschap, maar mijn favoriete sushi’s zijn die met zalm en tonijn. Dit sloeg ik liever over tijdens mijn zwangerschap. Robert heeft beloofd dat ik Sushi krijg wanneer ik bevallen ben en ik kijk er echt naar uit. 
 • Mobiel zijn – Ik ben nu al een paar weken aan huis gekluisterd, omdat ik niet teveel meer mag. Heel vervelend, want ik mis mijn vrijheid enorm. Ik kan niet wachten tot ik voor het eerst weer op de fiets kan stappen of een wandeling zonder begeleiding kan gaan maken haha. 
 • Baby knuffels – Er is toch niks lekkerders dan knuffelen met een babytje? Zo’n klein krummeltje die helemaal in elkaar gedoken op je borst ligt, ik wil het! 

Waar keek jij op het einde van je zwangerschap naar uit? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

 • Reply Vlijtig Liesje

  Naar alles eigenlijk! Maar ook best wel naar ‘niet meer zwanger’ zijn en me weer gewoon kunnen bewegen.

  29/08/2017 at 9:59 am
 • Leave a Reply