Comments (67)

Dat zou echt een mega cadeau zijn! Wow wat super dat je zo’n groot cadeau mag weggeven, ik loot heel graag mee, de kids gaan uit hun dak als ze winnen.

Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ze speelt heel graag squala dat is fijn want het is zo leerzaam! papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben

Ik heb helaas geen FB of Instagram, maar ik maak graag kans op deze gave tablet! Mijn 3,5 jarige heeft onze oude tablet gekregen die papa verbouwd heeft tot kindveilige tablet, en hij speelt er met veel plezier op. Maar het ding wordt inmiddels ontzettend traag en er loopt een barst dwars over het scherm omdat peuter hem een keer heeft laten vallen. Hij heeft er van geleerd, maar zo’n rubberen rand is wel handig…

Superleuk donatie! Ik doe graag mee voor onze zoontjes van 2 en 4 jaar, wat zullen ze blij zijn als we deze winnen! We gaan héél héél héél hard duimen dat we er één mogen winnen…

Wat een geweldige actie! Ik zou hem graag winnen voor onze zoon van 3! Hij is helemaal gek op spelletjes spelen. Ook leuk dat je spellen er lossen bij kan kopen!

Graag doen we mee met deze gave winactie!
Onze zoontjes zullen hier superblij van worden, en dat ie roze is dat maakt voor hun niet uit. We gaan héél héél héél hard duimen dat we deze mogen winnen…

Voor onze 4 jarige zou dit geweldig zijn.
Ik doe graag mee.

Wauw wat een leuke winactie! Onze oudste van 3,5 begint nu net de tablet te ontdekken. Hoe fijn als dit dan gecontroleerd kan! Dus zeker zouden wij dit graag winnen!!!

Wat leuk. Onze zoon heeft via school een iPad verplicht.

Nu is onze dochter jaloers …

Zou een uitkomst zijn

Hier gaat Lévi vast heel blij van worden, zijn eigen ipadje waarmee je ook nog allemaal leuke spelletjes op kunt spelen, filmpjes en foto’s kunt maken, ik doe mee hoor, supergaaf;)

Ja ik doe graag mee voor mijn kleine meid!

Wat handig dat je de schermtijd kan instellen enzo. Duidelijke review, dankje.
Ik doe heel graag mee!

Wat super gaaf zeg voor mijn kids. Ik loot graag mee!! Bedankt voor deze kans en mooie blog.

Ik doe heel graag mee voor Keano. Die zeurt al maanden om een tablet maar ik ben er gewoon niet zo’n fan van. Dit zou een geweldige tussenweg zijn. Ik volg je overal! (fb, ig en youtube)

Je kunt hier helaas geen roze winnen

Jaaaaa ik doe graag mee voor mijn drie kids!

Ik doe heel graag mee en hoop mijn kids ermee te mogen verrassen! De reviews klinken allemaal zo veelbelovend en vind het erg fijn dat ik weet waar mijn kids naar kijken en de tijdsbepaling. Duimen dus!

Super bloghop en deze kindertablet zou echt geweldig zijn.
Fijn dat er zoveel mogelijkheden op zitten waardoor hij super veilig is en er geen gekke dingen.op gebeuren

Ik waag zeker een kans mee

Heel leuk! Ik maak graag kans

Wat een gave winactie! Ik denk dat mijn dochtertje heel blij zal worden als ze een eigen tablet ter beschikking zou hebben

Leuk en handig om mee te pakken als je weg gaat, waag graag kansje voor mijn dochter die in december 8 word en haar eigen tablet vraagt, ze is er nu ook klaar voor, mooi kansje dus

van zo’n mooi kado kan elk kind allen maar dromen

Wat geweldig! Ons zoontje is nu 3,5 en eigenlijk toe aan school, wij zaten dus te kijken voor een tablet zodat wij wat leerprogramma’s erop kunnen zetten. Dit zou echt een uitkomst zijn!

Een geweldig mooi (en leerzaam) cadeau voor onze boy! Weet zeker dat hij een mega gat in de lucht zal springen! Waag dan ook heel graag een kansje

Super leuk voor mijn kinderen die nog geen tablet hebben en al lang over zeuren, daarom waag ik heel graag een kansje voor ze!
Ps; heb alle stappen gevolgd en nu duimen ✌✌

Wij hebben nog geen eens een tablet voor de kinderen. Mijn zoon had er weinig interesse in, maar nu hij ouder wordt en op school zit is dit toch veranderd. Nu zou ik graag mijn tablet weer voor mezelf hebben 😉 Deze is dan voor de kinderen, iedereen blij!

Tegenwoordig kan je niet meer zonder , want zelf op school hebben ze nu een code dat ze thuis moeten werken op tablet , mijn kleindochter word in december 8 en wil zo graag haar eigen tablet, en daarom waagt oma deze unieke kans , duimen omhoog

Ik doe graag mee voor me dochtertje Zeineb van 4 ze heeft niet echt een tablet of smartphone ze is meestal 30 mijn op de telefoons van de broers 19,17.12 maar die willen dat niet altijd en dan is het altijd strijd en huilen en ik vind het wel belangrijk dat het verantwoord is op YouTube zijn veel onzin filmpjes zo als volwassen die voor kinderen spelen enz echt verschrikkelijk en dan heb je ook van die irritante liedjes maar het favoriet is toch de shark song om gek van te worden als je dat 100keer achter elkaar hoort dus een kindertabtel zou een uit komst zijn ik volg je op fb als jamila umm fares Ig jamila_umm_zeineb waar je mij ook volgden maar nu niet meer vind ik erg jammer dus duimen maar dat hij deze kant op mag komen

Ik doe graag mee voor mijn dochter!!

Facebook: An Na

Hiermee zou ik als tante echt wel punten scoren bij ons nichtje Tess voor haar verjaardag dus ik doe mee 😀
Facebook: Linda Raaijmakers
Instagram: @lindaenbjorn

Hoi hoi!

Wauw wauw wauw wat een GE-WEL-DIG mooie actie is dit! Ik doe mee! Alle stappen uiteraard op Facebook!

Groetjes Claudia!

kansje gewaagd voor mijn kleinzoontje

zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje, moet nu een tablet delen met zijn broer

Ook hier maak ik graag kans en hop ik morgen weer verder! 😀

Wat een gave prijs, wat veel mogelijkheden! Ik maak graag kans.

ooohh wauw, hier zou ik onze Yoeri heel blij mee kunnen maken, hij heeft geen tablet meer omdat zijn kleine broertje die van hem heeft laten zwemmen in bad helaas heeft de tablet het niet overleefd dus deze actie komt als geroepen!!

Heel leuke winactie. Natuurlijk hopen wij hier ook enorm dat we 1tje mogen winnen.

Hoi Joyce, dit is wel een hele gave actie, hoor! VTech heeft altijd erg leuk speelgoed, mijn zoontje heeft een paar Toet Toet autootjes en is hier erg wijs mee. Maar met de Storio Max 2,0 zou hij spelenderwijs nog veel wijzer kunnen worden! Daarom doe ik graag mee, hij wordt in januari 3 en deze Storio zou een grote toegevoegde waarde voor hem zijn! Ik ga nu maar heel hard duimen! Groetjes van Paula
Ik volg je op Instagram en op Facebook met mijn volledige naam! 🙂

Ik doe graag mee voor mijn kindjes!

Wat een gave prijs! Na het lezen van je review zie ik toch wel de voordelen van zo’n kindertablet boven een reguliere tablet. Vooral de max aan schermtijd spreekt me erg aan!

Dat is nog eens een mooi veilig apparaat. Mijn zoon heeft voor school een iPad, mijn dochter nog niets. Hier zou ik haar met een gerust hart even alleen mee laten spelen. En dat zal ze zeker weten leuk vinden!
Ik heb helaas geen Instagram, wel bericht op fb geliked.

Wauw, wat een mooie kans! Hier zitten ze graag met de IPad maar daar zitten ze makkelijk op pagina’s en Apps die ik totaal niet geschikt vind.
Heerlijk zo’n speciale kindertablet met alleen maar verantwoorde mogelijkheden.Een prachtig cadeau voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de boom

Handig die tijdslimiet, voorkomt een hoop gezeur denk ik 😉 Wij willen er wel eentje!

facebook ✔
volg op ig onder Momzymom
Voor onze Amanda en Davy !

Wauw ik doe graag mee! Mijn Max heeft echt een Max storio nodig. Althans dat vind hij! Liever zo dan een tablet

Super toffe winactie van Vtech. Zelf vind ik het ook fijn om jullie reviews te lezen. In de winkel genoeg keuze. Deze lijkt me wel heel fijn en kindvriendelijk in gebruik voor Liselotte. De kleur blauw vindt ze niet erg, want dat is haar lievelingskleur. Waag graag een kansje! Volg je al langer op fb en instagram 😉

Cool! De favoriete kleur van mijn dochter is blauw, dus dit zou ze echt tof vinden (en ik ook, leuk berichtjes naar elkaar sturen)!

Ik doe graag mee met deze mega coole winactie! Mijn kids zouden hier super blij mee zijn.

Een wel heel leuk cadeau voor mijn dochter. Ik loot graag mee.

Cool! En fijn dat je er een tijdlimiet op kan zetten :-)!

Die timerfunctie is handig! Geen discussies meer!

Wat een geweldige winactie! Dat zou voor onze pleegzoon een droom zijn die uitkomt, een éigen tablet!! Ik doe dus gráág mee! 🙂

Kei tof cadeau voor onze twee kids van 6 z’n 7. Ik waag mijn kansje

WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken! uiteraard volg ik via fb. liefs melissa

Wat een toffe samenwerking! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid. Haar oude tablet heeft het begeven. Succes iedereen!

Ik doe nog graag mee om deze leuke tablet te winnen voor mijn zoontje.

Wat een top topcadeau zo’n tablet waarbij je niet de hele tijd over hun schouder mee hoeft te kijken om te checken of het wel ok is wat ze zien/doen. Ik doe dus heel graag mee voor m’n meiden

Wat een mooie winactie. Vtech is favoriet. Na jaren nog plezier van verschillende producten. Je review past prima in het plaatje. Ik doe graag mee voor de kleine.

Oehhhh wat een gave prijs!! Die wil ik heel graag winnen voor mijn meisjes. Leuk en leerzaam!!

Woehoe, ik doe heel graag mee!!!

Hoi!

Soms moet je je mening als moeder weleens bijschaven (of wennen aan “de nieuwe tijd” )

Wij zijn hier thuis nu zo ver dat we denken dat de Storio Max iets is voor onze jongste (4 jaar). Naast filmpjes, spelletjes, enz. Kunnen zo ook heel veel leren op zo’n tablet

En de Animatie creator is super leuk om samen met zijn zus leuke en gekke filmpjes te maken.
Die wij dan als gezin onder het genot van warme chocolademelk gaan bekijken (ik heb er nu al zin in )

Ik merk nu dat IK steeds enthousiaster word

Wat een topactie! Ik doe mee!

Wat een fijne actie! Graag doe ik mee voor onze kapoen! Zou echt handig zijn 🙂

Ik wil een kansje wagen voor ons kleinkind

Super gaaf! Onze dochter is volgende week jarig en dit zou een geweldig cadeau zijn voor haar! Haar broertje zou dit natuurlijk ook geweldig vinden.
Ook ideaal dat je een tijdslimiet kunt instellen, dan kunnen ze daarna weer gezellig samen zich buiten uitleven

Leuk … hier zouden mijn 4 kids heel blij mee zijn!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP