Happy momlife

storio 6
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

VTech Storio max XL 2.0 + win er eentje!

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je misschien wel al dat ik groot fan ben van het speelgoed van VTech, de eerste VTech items kwamen hier bijna 8 jaar geleden al in huis toen onze oudste geboren was. Inmiddels is er bij ieder feestje wel iets op het verlanglijstje van VTech en bestaat een groot deel van ons speelgoed uit vrolijk zingend speelgoed. Vandaag mag ik één van hun nieuwste items met jullie delen namelijk de VTech Storio Max XL 2.0  en ik mag er ook nog eens eentje weggeven.

Wat een verschil hé vorig jaar schreef ik nog dat ik tablets niet nodig vond en inmiddels heb ik hier van het nu gevonden en merk ik dat het ook kan bijdragen aan hun ontwikkeling. Met de VTech Storio max XL 2.0 heb ik dit idee zeker. Deze tablet is speciaal voor kinderen en heeft een 7 inch HD multitouch scherm en is te koop in het roze en blauw. Hij heeft een rubberen stootrand, waardoor je hem ook met een gerust hard aan je kinderen kunt geven. Hij is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud. Hierdoor kunnen onze oudste twee er allebei plezier mee beleven. Hij is te koop voor €149,95 wat ik zelf echt een prima prijs vind voor de kindertablet. Het is een tablet bomvol mogelijkheden waarmee je je kind weer een beetje vrijheid geeft.

Gisteren heb je misschien de winactie wel gezien bij littlefamilyof3.be (hier kun je de roze variant winnen!) en vanaf maandag kun je hem ook winnen bij mamas-mind. Daarnaast zijn er nog 7 blogs die mee doen aan de bloghop. Dus wil je nog meer kans maken, dan kun het best even klikken naar de vorige. Volgende week komen er ook nog 5 winacties online. Je kunt dus 10 x kans maken! (5 blauwe en 5 roze)

VTech Storio max XL 2.0

Voordat je uk erop kan spelen moet je je eerst als ouder registreren dit was binnen enkele minuten gedaan. Door de registratie krijg je ook nog eens twee gratis apps. Ik koos voor de app van ToetToet auto’s en een app om het lezen van de oudste te ondersteunen. De tablet geeft toegang tot een heleboel leuke VTech apps en een zorgvuldig geselecteerde Android apps. Zo weet je zeker dat je kind een spel speelt dat ook daadwerkelijk geschikt is en veilig is voor je kind. Er is een ruim aanbod voor lang speelplezier. De tablet bevat daarnaast ook nog een camera die je 180 graden kunt draaien en waarmee de leukste en gekste foto’s kunt maken dankzij de effecten om je foto’s mee te bewerken. Mijn kinderen hebben hier al veel speelplezier mee gehad. Hij heeft een geheugen van 8 GB, maar je kunt hem uitbreiden met een microSD kaart (deze krijg je er niet bij). Wat ik zelf ook handig vind is het klepje aan de achterkant waarmee je hem kunt neerzetten. Sofie vindt dit bijvoorbeeld prettiger dan een tablet in de handen houden.

Kid Connect 

Appen met je kind? Of nou ja soort van! Dit kan met Kid connect en het is zo leuk om berichtjes van je kind(eren) te krijgen. Sofie is hier nog te jong voor, maar van Aron krijg ik regelmatig appje met lieve woorden of een vraag. Je kunt met Kid Connect spraak- en tekstberichten versturen, maar ook foto’s, stickers en tekeningen. Dit kun je doen met iedereen binnen je familie en je vrienden. Ro moet hem ook nog maar even installeren vind ik, want dan kunnen wij hem ook lieve berichtjes sturen op het werk.

Tijdslimiet 

Waar ik zelf dus echt een voorstander van ben is tijdslimiet, hoe lang mogen ze? En vooral wanneer mogen ze? Hier spelen de kinderen niet iedere dag op een tablet en als het al voorkomt dan is het vaak wanneer ik aan het koken ben. Ik vind het dan namelijk fijn om rust te hebben. Op de Storio kun je dit makkelijk instellen en ook aanpassen als je ze een keer meer tablet tijd wil geven.

Spelletjes 

Voor de Storio Max kun je ook losse games kopen deze kun je aan de achterkant van je storio schuiven en direct spelen. Onze kinderen hebben het Paw Patrol spel en als grote Paw Patrol fans is dit een onwijs leuk spel om te spelen. Je kunt de spelletjes los kopen via o.a. bol.com. Kijk wel goed of je een spel hebt die past bij de Storio max XL 2.0. Deze spellen kun je sowieso gebruiken:

WINNEN!

Om dit nieuwe toffe product te vieren mag ik ook één van jullie blij maken met een VTech Storio max XL 2.0 in de kleur blauw. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like Joyfromjoyce op facebook en/of volg mij op instagram (beide is extra win kans)
  • Volg Vtech op Instagram @vtechspeelgoed
  • Laat een reactie achter op facebook of onder dit blogbericht
  • Wil je extra winkans? Tag je vrienden en familie dan
  • Nog meer kans? Deel het bericht op je facebook

Kun je niet wachten? Dan kun je hem natuurlijk ook alvast kopen. 

Facebook Comments

Share this post