Review Speelgoed

VTech kidizoom Smart watch

Op de televisie zie je het regelmatig voorbij komen. Hippe gadgets voor kinderen. En ook wij kunnen niet achterblijven. Van VTech kregen wij De VTech Kidizoom Smart Watch opgestuurd. Een horloge met een heleboel toffe functies. Samen met Aron heb ik hem getest en wij vertellen jullie graag wat wij ervan vinden. 

De smart watch van VTech is veelzijdige gadget waar je kind naast klokkijken nog veel meer mee kan. Zo kan hij bijvoorbeeld video’s maken, foto’s maken en er zitten leuke spelletjes op. Maar de klokkijk functie vind ik als ouder het belangrijkste.

Leren klokkijken met de De VTech Kidizoom Smart Watchvtech kidizoom smart watch 2

Aron is heel erg geïnteresseerd in tijd, eigenlijk al wel een hele tijd. Een horloge was dus ook wel welkom alleen kon hij hier vrij weinig mee. Hij kan namelijk nog niet klokkijken. Met de Smart Watch van VTech kan je kleintje leren klokkijken. Er zit namelijk een handige functie op waarbij het kind zelf de wijzers goed kan zetten en de horloge vertelt dan hoe laat het is. Zo kunnen ze er zelf achter komen hoe laat het is. En wanneer ze dit vaker hebben gedaan zullen ze tijden gaan herkennen. Een goede manier dus om tijdsbesef te krijgen.

Wek functie, timer en meer!

Ook zit er een wekker op die je kunt instellen en af gaat op het juiste moment. Een timer die je kunt instellen op bijvoorbeeld 15 minuten. En daarnaast zit er ook een stopwatch functie op, leuk tijdens het spelen. De foto en film functie was hier in huis favoriet. Zo staan er inmiddels al een heleboel foto’s op de horloge en filmpjes volgens mij ook. Oh en wat dacht je van een stemvervormer? Aron heeft er heel veel plezier van gehad (en nog steeds). De gemaakte foto’s en filmpjes kun je makkelijk van de Smart Watch afhalen met het bijgeleverde kabeltje.

vtech kidizoom smart watch 3

Waar ik blij van word

En dan is er ook een functie waar ik blij van word. Ik wil namelijk niet dat Aron de hele dag met gadgets speelt en daarom hebben wij ook schermtijd. Op de VTech kidizoom Smart Watch zit een ouder functie waarbij je als ouder in kan stellen hoe lang je kind er per dag op mag spelen. Is de tijd voorbij? Dan kan je kind niks meer doen met de Smart Watch. Ik vind dit heel handig. Al zijn er natuurlijk wel uitzonderingen op dagen waarbij het heel erg slecht weer is. Maar ook dan is er een max aan schermtijd.

Hier in huis is hij een groot succes en speelt Aron en ook regelmatig mee. Hij past goed en staat mooi, maar is natuurlijk om dagelijks te dragen en mee naar school te nemen. Een leuke gadget dus om mee te spelen. De Kidizoom Smart Watch kost €49,99 en is o.a. te koop bij bol.com

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Lilian

  Grappig zeg dat zoveel opties op z’n klein dingetje past en vooral fijn dat ze er leerzame apps op hebben gezet.

  28/06/2016 at 8:34 am
 • Reply Kleine Prinses

  die is leuk zeg!

  07/07/2016 at 11:36 am
 • Leave a Reply