Happy momlife

518723 Codi Mijn RoboDino kidshot 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

VTECH Codi Mijn RoboDino | | Winweek #1

Vanochtend kon je al lezen dat onze lieve Fleur 2 jaar is geworden. Om haar verjaardag te vieren en te vieren dat Joyfromjoyce alweer 6 jaar bestaat deze maand heb ik met een paar leuke bedrijven mooie samenwerkingen geregeld. Vandaag trap ik af met de eerste en de komende week kun je iedere middag om 14 uur een nieuwe winactie online vinden. Lees voor deelname ook even mijn disclaimer door.

De eerste winactie mag ik organiseren samen met VTech, dit is één van onze favoriete speelgoed merken bij jonge kinderen. Onlangs hebben ze een nieuw educatief vriendje gelanceerd, namelijk Codi Mijn RoboDino. Met Codi maa k je kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters. Een dansende Dino wie wil dat nou niet? Codi heeft net als de meeste kinderen een humeurtje, maar je kind bepaald bij Codi mijn RoboDino wat zijn humeur op dat moment is via de stekels op zijn rug. Hiermee kunnen kinderen 27 verschillende combinaties maken. Druk op de Dino dans knop om Codi te laten dansen. De stekels kun je handig op bergen in het dino ei, zo raak je niks kwijt.

Wat Feitjes over Codi mijn Robodino

 • Jij bepaald hoe Codi zich voelt
 • Verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters
 • Door het plaatsen van 3 stekels zie je hoe codi danst en zingt
 • Bevat 3 stekels per categorie (muziek, gevoel en karakter)
 • Je kunt 27 verschillende combinaties maken
 • Je raakt de stekels niet kwijt door de stekels te bewaren in het dino ei
 • 2 melodietjes en 32 gezongen liedjes
 • Stevig en duurzaam
 • Regelbaar volume (YES!)
 • Schakelt automatische uit.

WINNEN WINNEN WINNEN 

Wil jij kans maken op Codi mijn RoboDino? Dat kan! Ik mag namelijk van VTech één iemand blij maken met deze toffe educatieve dino. Wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs?

 • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram
 • Laat een reactie achter onder de aankondiging van de winactie op facebook of Instagram
 • Like ook de facebookpagina van VTech of volg VTech op instagram

De winactie loopt t/m 14 september, dan zal ik alle winnaars berichten.

Facebook Comments

Share this post