kerst

Vrolijk kerstfeest!

Ho ho ho Merry christmas! Het is vandaag eerste kerstdag de dag waarop wij beginnen met ons vol eten en natuurlijk samen zijn met onze geliefde. Dit jaar hebben wij een heerlijk rustige kerst. Na de afgelopen drukke periode van ons huis hebben wij besloten de feestdagen heel rustig aan te doen. Gisteren hebben we al kerstavond gevierd met mijn ouders, zus en de kindjes. Samen hebben we heerlijk gegeten bij Yankee Doodle. En daarna heb ik voor het eerst samen met Robert naar All you need is love gekeken. 

Eerste kerstdag 

Vandaag is het eerste kerstdag en hebben wij helemaal niks op de planning staan. Wij trekken straks allemaal onze trainingsbroeken aan en gaan lekker doen waar we zin in hebben. De kids krijgen allebei één cadeau van ons. Robert moet ondertussen aan de studie voor zijn nieuwe baan. Ondertussen zal ik het huis verder opruimen en nog wat dozen uitpakken. Wanneer Sofie slaapt wil ik misschien met Aron nog even naar het Doe-museum. Aan het einde van de middag zetten wij de gourmet op tafel en gaan we lekker vleesjes bakken. Aron vindt dat onwijs leuk om te doen. ‘S avonds willen we voor het eerst met Aron home alone gaan kijken. (Ik heb een hekel aan die film, maar oké)

Tweede kerstdag 

Tweede kerstdag starten wij met een lekker kerstontbijt. Robert zal weer veel aan de studie moeten overdag dus ik ga lekker met de kids naar een speeltuintje en speel thuis met ze. Tussendoor zal ik ook verder gaan met plannen uit denken voor mijn blog in 2017. Na Sofie haar middagdutje rijden wij richting mijn schoonouders, waar ook Robert zijn zus en haar gezin naar toe zullen komen. We hebben voor de kinderen allemaal een cadeautje meegebracht en zullen ze daar gaan uitpakken. Daarna gaan we met z’n allen ergens eten. Na het eten zullen wij hoogstwaarschijnlijk naar huis gaan zodat Sofie in ieder geval lekker kan slapen. Aron zal waarschijnlijk weer samen met ons Home alone gaan kijken.

Fijne kerst!

Voor nu wil ik jullie een hele fijne kerst toewensen. Ik hoop dat jullie heerlijke dagen hebben en dat de buikjes van iedereen goed gevuld mogen worden.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply MamaIssues

  2 hele fijne dagen toegewenst!!!

  25/12/2016 at 9:28 am
 • Reply Debbie

  Heerlijk zo,n rustige kerst, wij houden het ook lekker rustig. Vandaag wel naar me schoonouders en gaan we gourmetten. Morgen gewoon lekker thuis samen doorbrengen.
  Fijne feestdagen

  25/12/2016 at 11:19 am
 • Reply Jessica

  Jullie ook hele fijne kerstdagen gewenst!

  26/12/2016 at 4:27 pm
 • Leave a Reply