Trouwen

Vrijdag trouwdag #15

muziek trouwen vrijdag trouwdag

Vandaag alweer de laatste vrijdag trouwdag, het voelt nog zo kort geleden dat ik hiermee begon. 15 weken geleden leek de bruiloft nog zover weg, inmiddels gaat mijn laatste weekje als Joyce Kaldijk in. Zo gek, vanaf volgende week mag ik mezelf Joyce Norder-Kaldijk noemen. Nog steeds gek haha! Een droom die werkelijkheid wordt. Ik dacht eerst laat ik een filmpje opnemen, om jullie te laten zien hoe hyper en enthousiast ik ben! haha

Over 1 week oftewel 7 dagen ben ik de bruid, mag ik eindelijk iedereen mijn jurk laten zien. En zie ik eindelijk  Robert zijn kleding -dit hebt ik nog niet gezien-. Ik kan ik niet wachten om alles die dag mee te maken. Zo bijzonder, lekker samen met de mensen die dicht bij ons staan.

Morgen hebben we ons vrijgezellen feest, ik ben benieuwd wat mijn vriendinnen voor mij gepland hebben. Ik weet in ieder geval zeker dat het een gezellige avond wordt. Even lekker zorgeloos gek doen en nog even lekker stappen. Wat overigens ook lang geleden is. Ik heb er zin in!

Komende week staat in het teken van drukte, maandag en dinsdag valt het opzich nog wel mee maar woensdag beginnen alle afspraken. Woensdag ochtend gaan de grote en kleine man naar de kapper en laat ik mijn wenkbrauwen doen. ‘s middags mag ik naar de nagelstudio voor een setje gel nagels, aangezien ik op dit moment het niet-nagelbijten niet volhou. Ik ben gespannen en ik uit het door te peuteren aan mijn nagels. Na de bruiloft gaan we het weer oppakken. ‘s avonds heb ik een verplichte voorlichting op mijn nieuwe school. Dit duurt ongeveer een uurtje dus daarna kan ik nog van alles doen haha. Tussen alles door ga ik samen met mijn moeder de corsages maken, en moet het huis nog op orde gemaakt worden.

Donderdag wordt een lekkere versier dag haha! De partytent(en) worden opgezet en wij (Ik, mijn moeder en schoonmoeder) gaan de boel naar mijn wens versieren. Ik heb al veel dingen zelf gemaakt, en ballonnen en slingers gekocht. Ik heb echt zin om alles klaar te maken en ben dan ook zeer benieuwd naar het eindresultaat. tussen dit allemaal door hebben we nog een afspraak met de fotograaf en de ceremoniemeester.

Donderdagavond slaapt mijn maid of honor/bruidsmeisje/getuige, al bij me. We gaan even lekker een maskertje opdoen en hopelijk kan ik nog een beetje ontspannen. Ik ben blij dat ze hier slaapt, ook al is Robert hier natuurlijk ook gewoon.

Nog 7 dagen, 7 dagen! Dan ben ik de bruid. 

De komende twee weken zal mijn site op een laag pitje staan. Wel heb ik voor jullie een heleboel leuke winacties die elke dag rond 10:00 uur online komen te staan. Ik ga geen blogs inplannen, ik blog wanneer ik daar zin en/of tijd voor heb. Dus even geen standaard blogjes om 6:00 uur. De week na de bruiloft zal het ook nog minder zijn en daarna pak ik de draad weer op. Eerst even lekker genieten!

Voor nu laat ik het hierbij.

xox bride to be Joyce 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Martina

  Super spannend!

  21/06/2013 at 7:13 am
 • Reply Eline

  Oeee nog een week! Leuk! Je leest je enthousiasme door de blogpost heen 😉 succes deze week nog en ik ben ook zo benieuwd hoe je eruit ziet op je trouwdag! 🙂

  Liefs,
  Eline

  21/06/2013 at 7:24 am
 • Reply Sharmayne

  Jaaaaaa! bijna

  21/06/2013 at 8:45 am
 • Reply natanja

  ik snap best even de druk van de ketel en bloggen als je zinnen er in hebt blijf wel je blog bezoeken , ben erg nieuwsgierig naar je jurk

  21/06/2013 at 9:16 am
 • Reply Hanne

  Wauw spannennd! Ik wens je een fijne dag!

  21/06/2013 at 11:44 am
 • Reply Jorien

  Oooh nog minder dan een week! Wat gaat de tijd snel!

  25/06/2013 at 9:41 pm
 • Leave a Reply