Trouwen

Vrijdag trouwdag #14

muziek trouwen vrijdag trouwdag

Met nog twee weekjes voor ons zijn alle grote dingen inmiddels geregeld. Ook de ceremonie is afgelopen maandag doorgesproken, samen met de ambtenaar van de burgelijkestand. Ik was lichte lijk gespannen, want Robert en ik hadden het helemaal nog niet over de ceremonie gehad, of we nog wensen hadden of wat dan ook. Ook was het een ‘lastige’ keus om een ambtenaar uit een boekje te kiezen, wat nou als je met diegene geen klik hebt? Gelukkig was dit niet aan de orde! Tijd voor een nieuwe vrijdag trouwdag. 

Maandag avond was het dus zover, om 20.00 uur zaten we klaar, klaar om onze bruiloft te bespreken. Toen de gekozen ambtenaar binnen kwam was het gelijk gezellig. (pfieeuw dat scheelt een hoop!) We begonnen met een aantal basis vragen, en daarna was het tijd om te kijken hoeveel wij over elkaar wisten. En volgens mij zit dit wel snor, Robert en ik kennen elkaar al 9 jaar en voordat we een relatie kregen waren we al erg goed bevriend.

Het was een leuk moment, en het gaf me veel kriebels. Je gaat namelijk ook terug kijken naar alles wat je samen mee hebt gemaakt. Het was gewoon heel fijn. Ik ben ook blij dat Robert veel over mij weet, nu weet ik in ieder geval dat ik niet tegen de muur praat haha! Over twee weekjes horen we wat onze ambtenaar met ons verhaal heeft gedaan, ik ben echt benieuwd en heb er zin in.

Op dit moment dat ik dit schrijf is het donderdagochtend en het regent, maar ik heb op de vooruitzichten gezien dat het weer beter wordt, nog even afwachten dus!

Inmiddels is ook mijn trouwjurk helemaal klaar, hij ligt nu bij de stomer om weer helemaal schoon gemaakt te worden. Ik ben echt helemaal blij met mijn jurk, hij is precies geworden zoals ik in gedachten had. Ik kan dan ook niet wachten tot het moment dat ik hem aan mag en aan iedereen kan laten zien. Ook zijn sinds gisteren de ringen klaar om gedragen te worden. En mijn ring is zoooo mooi! Nog even wachten en dan is het zover, jullie willen niet weten hoe ik me voel brrrr haha!

xox bride to be Joyce 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Martina

  Ik ben ontzettend benieuwd naar je jurk!

  14/06/2013 at 7:06 am
 • Reply Suzanne

  Nog TWEE weekjes! TWEE! Volgende week wordt zooooo leuk en gezellig ik heb er zo veel zin in! Neem je camera mee! 😉

  14/06/2013 at 1:05 pm
 • Reply Dionne

  Oeh spannend!

  14/06/2013 at 1:56 pm
 • Reply Josephine

  Aaah ik ben zo benieuwd naar de totale look, de jurk, de ring, ALLES! 😀

  14/06/2013 at 9:48 pm
 • Leave a Reply