Review

Vriendinnenavond met de buffetten boer

Iedereen kent het wel je hebt een groep vriendinnen, maar een avondje afspreken is een ramp. Iedereen heeft het druk of er is altijd wel iemand die er niet bij kan zijn helaas. Onlangs kreeg ik het aanbod van De buffetten Boer om een leuke avond samen met mijn vriendinnen te organiseren. Wij hadden al een avondje op de planning staan en nu werd het nog leuker gemaakt. Niemand hoefde de keuken meer, want wij kregen eten van De buffetten boer. 

de-buffetten-boer-2

Onze vriendinnengroep is ontstaan door onze mannen/vrienden. De jongens zijn al jaren (en deels al voor Robert en mijn relatie) vrienden met elkaar. Ze kennen elkaar van voetbal van vroeger of van de periode dat de Bv Veendam nog bestond. Langzamerhand kregen steeds meer jongens een relatie en godzijdank klikt het tussen ons meiden ook erg goed. Regelmatig spreken wij samen af, of in ieder geval wij doen ons best haha! Zo ook afgelopen vrijdag. We hadden de avond gepland en ik had best veel zin in.

de-buffetten-boer-1

De buffetten boer 

Wij mochten een diner uitzoeken bij de Buffetten boer. Er is veel keus in diverse buffetten en eigenlijk was het voor iedereen snel duidelijk. Toen wij zagen staan dat er bij het luxe buffet varkenshaassaté geserveerd werd waren wij volgens mij allemaal om. Wij besloten te gaan voor het luxe buffet en achteraf hebben wij absoluut geen spijt. Alles word geleverd (behalve de wijn ;)). Borden, bestek, eten warm en koud, bakken waarmee je het eten kunt opwarmen en ga zo maar door. Ook mag je al het eten gewoon opbergen en maakt de buffetten boer alles zelf weer schoon, ideaal toch? Zo kun je een onbezorgd avondje hebben zonder dat iemand veel te lang in de keuken staat.

de-buffetten-boer-4

Het eten 

Ik was heel erg benieuwd hoe het zou zijn, eten dat je moet opwarmen vind ik namelijk niet altijd even lekker. Maar al snel werd ik blij verrast door de smaak en kwaliteit van de gerechten. Ik ben een echte bourgondiër en ben dol op vlees ik vind het dan ook erg belangrijk dat vlees van goede kwaliteit is. Ik begon met kip piri-piri en dit smaakte echt onwijs goed! De kip was lekker mals en de saus smaakte echt naar piri-piri. Iedereen proefde iets anders en ik hoorde alleen maar positieve geluiden om mij heen. Het eten was goed gekeurd! Het smaakte goed en er was ook zeker genoeg voor iedereen. De volgende dag heb ik zelfs nog eten meegenomen naar mijn pas bevallen vriendinnetje Carmelina. Het eten is een goede afwisseling tussen warme gerechten en ook koude gerechten zoals salades en stokbroodjes.

de-buffetten-boer-3

Zijn er ook nog min-punten?

Natuurlijk is niks perfect ook bij de buffettenboer liepen we tegen een paar kleine dingetjes aan. Zo begon het bij het vullen van de bak met water, het bleek dat één van de bakken een klein lekje had waardoor er de hele avond drupjes water uit drupten. Het duurde hierdoor iets langer voordat het eten in de bak warm was, maar uiteindelijk kwam dit allemaal goed. Ook het ophalen van het eten was even wat onduidelijk. Ik had afgesproken dat het zondag gehaald werd en uiteindelijk hebben ze dit maandag opgehaald. Geen probleem natuurlijk, maar wel even onduidelijk.

Na het eten, toen ik thuis kwam, vertelde ik Robert enthousiast hoe eten ons bevallen was. Ik zei ook tegen Robert dat dit zeker een optie is voor het moment dat wij weer een groot feest geven. De prijs kwaliteitsverhouding is prima en je hebt er gewoon geen omkijken naar en daar ben ik wel een voorstander van. Dankjewel De Buffetten Boer voor het verzorgen van ons vriendinnen avondje, wij hebben genoten en over het einde van de avond zullen we het maar niet hebben. Dankjewel meiden voor de leuke avond! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Marije

  Ah handig zeg, zo’n kant en klaar buffet. Dit lijkt me voor een feestje echt ideaal!

  15/09/2016 at 7:49 am
 • Reply milou | Shimmer-pie

  Ziet er wel ideaal uit, als je veel eters krijgt zeg! leuk dat je dit mocht proberen en fijn dat er zoveel keuze is! Het ziet er ook allemaal echt heel lekker uit zeg!!

  15/09/2016 at 9:57 am
 • Reply milou | Shimmer-pie

  Ik lees je blog trouwens via Chome en de gele tekstjes zijn best lastig te lezen! Misschien iets anders maken? kleine tip! of het moet aan mijn computer liggen hoor haha

  15/09/2016 at 9:58 am
 • Reply Jessica

  Wat leuk dat die goed bevallen is, altijd handig om dit te weten voor als je een feestje hebt! Ik ga ook eens kijken of die bij ons in de buurt zit.

  16/09/2016 at 6:20 pm
 • Leave a Reply