Comments (8)

Heel goed gedaan meis! Dit zijn en blijven onderwerpen die heel zwaar zijn. Zo heeft mijn vriend geen vader meer en heeft hij twee vrienden verloren tijdens zijn uitzending. We hebben het keano afgelopen jaar allemaal in jip en janneke taal uitgelegd maar het blijft lastig. Hij heeft geen ‘opa’ en verteld dit dan ook gewoon aan vriendjes. Zijn opa is een sterretje maar het blijft wel zijn opa. En waarom we op 18 april altijd naar ‘papas collegas’ gaan? Omdat papa heeft gevochten voor ons en stomme mensen sterretjes hebben gemaakt van zijn vrienden. Gelukkig heeft hij nog niet verder gevraagd maar we weten dat dit vast nog wel gaat komen. Door dit soort dingen is mijn kleuter wel zeker van één ding: hij gaat net als papa bij de militairen zodat hij kan vechten tegen die stoute mensen die papas vrienden hebben dood gemaakt.

Aah wauw en wat een dapper besluit. Ps. Ik vind het zo mooi dat Keano je vriend papa noemt <3

Dit blijven moeilijke onderwerpen. Waar je er nog meer van zult krijgen, hopelijk blijft het verliezen van iemand boor hem nog lang uitgesteld. Tot hij het iets beter begrijpt en kan plaatsten. Vind het wel mooi dat je eerlijk blijft en niet een verhaal erom heen verzind wat veel ouders doen. Het mooier maken. Lief hoe die de film opnieuw wilde kijken, slim mannetje

moeilijk onderwerp he…

Wat een herkenbaar stukje! Hier was de dochter 4 en keek ze naar de leeuwenkoning… Ik denk dat jou antwoorden heel erg goed waren, ik geloof dat ik er iets gelijkaardigs van gemaakt heb 😉

* jouw antwoorden :$

Vrijdag kwam bij mij de vraag (tijdens het auto rijden) van mijn zoontje van 5: mama hoe oud ben je eigenlijk als je dood gaat? Slik dacht ik. Ik heb geantwoord er is geen leeftijd hoe oud je bent dat je dood gaat. Maar meestal ben je een beel oud opaatje of omaatje of ben je heel erg ziek.

aawh gos…. heftig he als zo een klein mannetje dat aan je vraagt. Maar je hebt echt heel goed gehandelt. Je mag trots zijn op jezelf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP