Persoonlijk

Vorig jaar!

Noem mij de komende dagen maar emotioneel labiel, haha! Over 9 dagen vieren wij Sofie haar aller eerste verjaardagsfeestje en ik heb het daar toch een beetje moeilijk mee ofzo. De baby periode afsluiten en de start van een nieuwe fase. Vorig jaar zaten wij op het wacht bankje te wachten op ons kleine meisje. Ik blik terug op vorig jaar. 

Hoog zwanger

Zodra je hoog zwanger bent krijg je dat ‘het kan elk moment gebeuren’ gevoel. Vooral wanneer je de 39 of 40 weken passeert. Ik liep door tot 40+6, maar de laatste weken deed ik wel een stapje terug. Ik fietste niet meer de hele dag op en neer om Aron op te halen en slenterde ook niet meer uren door het centrum. Wel wilde ik niet de hele dagen thuis zitten. Waar ik bij Aron niet meer alleen de deur uit ging deed ik dat nu wel.

Zalm!

Vorig jaar viel Pasen op 5 en 6 april. Ik besloot zalm in huis te halen, want dit was nog 10 april houdbaar en Sofie zou vast voor die tijd wel geboren zijn. De dagen gingen voorbij en met Pasen besloten wij nog een bezoekje te brengen aan onze ouders even de deur uit, want beweging is goed. Pasen was voorbij en 7 april mochten wij ‘s avonds een bezoekje brengen aan de verloskundige. Ik vroeg haar of ze wilde kijken of ze mij kon strippen en dit probeerde ze. Ik zat muurvast en er was een kleine kans dat mijn bevalling daadwerkelijk ging beginnen.

Robert bracht mij weer naar huis en in de auto was ik boos. Ik wilde bevallen én zalm eten ik had dat toch niet voor niks gekocht. Robert vertrok richting zijn voetbaltraining en bracht daarna de auto weer terug naar zijn ouders. Ik besloot te gaan douchen en lekker op bed te gaan, want dat toucheren had wat krampen gegeven.

Een paar uur later begon het feest en niet veel later mochten wij ons aller mooiste meisje vasthouden. Mijn complete bevallingsverhaal lees je hier.

Bijna een jaar geleden! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply jodi - liefthuis

  En zalm eten dus ook 🙂 Achteraf grappig om te zien waar je op dat moment mee bezig was haha. ZALM

  30/03/2016 at 4:22 pm
 • Reply Jessica

  Jeetje een jaar alweer. Alvast gefeliciteerd met jullie meisje!

  30/03/2016 at 4:34 pm
 • Reply Simone

  Haha de zalm toch niet voor niets gekocht? Heb je ontbeten met zalm?

  30/03/2016 at 4:59 pm
 • Reply Marije

  Wat gaat de tijd snel! Leuk om te lezen 🙂 En zalm: IK WIL HET! Net als sushi, filet americain, biefstuk, salami, aioli en alle andere dingen die je als zwangere niet mag. Grrrr! 🙂

  30/03/2016 at 8:10 pm
 • Reply Marjolein

  Waar blijft de tijd he?! Bijzonder altijd om weer terug te blikken en die dikke buik weer te zien!

  31/03/2016 at 9:07 pm
 • Leave a Reply