Comments (6)

Mijn voorkeur gaat denk ik toch uit naar een kleiner leeftijdsverschil. Al weet ik natuurlijk niet of het ons is gegund om snel een tweede kindje te mogen krijgen. Het zal dan ik de eerste periode flink pittig zijn. Maar meer leeftijdsverschil zodat de oudste zelfstandiger is klinkt ook wel erg handig.
Liefs

Hier schelen ze 6,5 jaar en daar ben ik heel erg blij mee! Mijn oudste heeft alles inderdaad heel bewust meegemaakt. Ze bevinden zich ook in hele andere fases waardoor ze elkaar niet in de weg lopen. Twee kleintjes achter elkaar lijkt me echt heel heftig haha

Ik had heel graag een klein leeftijdsverschil gehad. Helaas loopt het leven niet altijd zoals gepland. Mocht er nu nog een kindje bij komen is het leeftijdsverschil minimaal 7 jaar, aan de ene kant heb ik daar best moeite mee maar aan de andere kant vind ik het best fijn.

Ik hoop dat je open staat voor tips, vergeet deze reactie anders 🙂 Het valt me op dat je altijd ‘… jaren oud’ schrijft en in plaats van ‘we’ overal ‘wij’ schrijft. Ik denk dat als je gebruik maakt van ‘jaar’ en ‘we’, je blog een stukje vloeiender wordt. (Ik twijfe nu of vloeiender een woord is, maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel!)

ik schreef altijd jaar en toen kreeg ik commentaar dat het niet goed was haha! Daarom ben ik dit destijds anders gaan schrijven. In Groningen zeggen wij altijd jaar, maand ipv jaren en maanden voor mij voelt het dus ook als een struggle. Thanks voor je feedback!

Haha oh jee. Het is ook nooit goed ;). Ik kom ook uit Groningen, maar ook in de rest van Nederland is ‘jaar’ hartstikke geaccepteerd volgens mij! Google maar eens op … jaar oud. Héél veel artikelen ;). Al met al: natuurlijk gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP