Emma-Sofie

Voorbereiden op de eerste verjaardag

Over een dikke week vieren wij Sofie haar eerste verjaardag, wauw wat is het jaar voorbij gevlogen. Inmiddels ben ik ‘druk’ bezig met de voorbereidingen voor haar aller eerst feestje. De taart is bestelt en de traktatie ligt klaar om in elkaar gezet te worden. Maar er is meer om over na te denken. 

Een springkussen

Om ons heen zie ik allemaal mensen die een springkussen huren of regelen voor de eerste verjaardag van hun kleintje. Ik had hier eigenlijk nooit over nagedacht, maar het kan op je lijstje met opties staan. Nu hebben wij niet heel veel kleine kinderen in onze omgeving dus voor ons voldoet onze grote achtertuin ook.

Ballonnen

Ik ben dol op ballonnen hoe meer hoe beter en wat is nou leuker dan een ballonnenpilaar of een ballonnenboog? Lekker over de top! Ik zelf vind helium ballonnen aan het plafond ook heel erg leuk, dit kun je natuurlijk zelf regelen wanneer je een elektrische pomp huurt kun je zelf de ballonnen vullen.

Worst en kaas?

Bij een kinderverjaardag vind ik worst en kaas in een Hollands kringetje niet leuk. Daarom heb ik besloten dat ik voor Sofie haar eerste verjaardag een ‘sweet table’ ga maken met allerlei zoette lekkernijen. Niet alleen snoep, maar ook veel fruit. Op pinterest heb ik al aardig wat gepind en binnenkort zal ik delen wat ik allemaal gemaakt heb. De recepten komen op kitchenmom, maar hier zal ik zeker wat inspiratie delen.

Cakesmash

Bij Aron was dit nog helemaal niet zo bekend, maar inmiddels is het helemaal hip om te doen. Een cakesmash. Een maand geleden deden wij dit al met Sofie voor haar uitnodiging. Binnenkort deel ik die nog, maar voor nu de kop afbeelding als sneakpreview. Heerlijk kliederen me de taart, of dat was in ieder geval de bedoeling.

Maakte jij van de eerste verjaardag een groot feest? Of hield je het klein? 

JFJ

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Hier was de eerste verjaardag van de jongens best groot. Ik had veel familie die langs kwam.

  29/03/2016 at 6:15 am
 • Reply Tamara

  Ohhhhh ze is gewoon al bijna 1!!! Hier hoop ik op mooi weer op Laurens verjaardag, want ik wil een tuinfeest geven!

  29/03/2016 at 8:17 am
 • Reply Janske

  Die eerste verjaardag is toch wel heel erg bijzonder, ik keek er maanden naar uit…CakeSmash, zelfgemaakte taarten, overal slingers, wordbanners en pompoms….het was één groot feest…wat hebben we genoten…binnenkort deel 2…ik heb er nu al zin in!

  29/03/2016 at 1:54 pm
 • Leave a Reply