sponsored stories

Voor elke gelegenheid een overhemd

Sinds Ro werkt draagt hij eigenlijk dagelijks een overhemd en ik zal liegen als ik dit erg vind. Ik heb altijd al gezegd dat ik het leuk vind als mannen overhemden dragen en dat gebeurt hier in huis nu bijna dagelijks. YES! Hier in huis hangen een heleboel overhemden voor elke gelegenheid wel eentje eigenlijk. 

De bruiloft 

Voordat wij gingen trouwen droeg hij al overhemden, maar dit waren geen slim fit overhemden. Gelukkig merkten wij dat er veel mooiere en betere overhemden zijn en kozen wij voor mooie slim fit overhemden. Voor de bruiloft kreeg Ro een mooi overhemd die goed bij zijn trouwpak past. Een overhemd met een klein streepje die hij na de bruiloft ook nog prima kon drage. Dit is dan ook veelvoudig gebeurt. Wij vinden het allebei zonde als een overhemd (of ander kleding item) voor maar één moment gebruikt kan worden, daarom kiezen wij liever voor tijdloze modelletjes.

Ode aan de effen overhemden 

Effen overhemden zijn tijdloos en kunnen altijd gedragen worden. Daarom hangen er ook een heleboel in zijn kledingkast. Onder andere van de overhemden specialist. Effen overhemden moet een man eigenlijk standaard in zijn kleding kast hebben. Een mooie zwarte, blauwe en witte bijvoorbeeld. Deze kunnen boven elk broek of pantalon gedragen worden en stiekem vinden wij vrouwen dit allemaal toch best aantrekkelijk?

Overhemden van Arrow 

Ro zijn nieuwste overhemd komt van het merk Arrow. Een nieuw merk voor ons die mooie slim fit overhemden aanbiedt. Arrow is een overhemden merk afkomstig uit Amerika. e uitstraling van het merk Arrow weerspiegelt de jeugdigheid en het optimisme van de Amerikaanse geest. Nog een mooie bijkomstigheid van de Arrow overhemden is dat je ze makkelijk kunt strijken. Ik ben een vrouw die een hekel heeft aan het strijken van overhemden, maar met de overhemden van Arrow is het een beetje leuker, je hoeft niet een half uur op een kraagje te drukken voordat hij mooi strak is. Daar worden wij vrouwen allemaal blij van toch? Oké heel eerlijk? Ik strijk NOOIT dat doet Ro zelf. De overhemden van Arrow zijn tijdloos en passen mooi.

Draagt jouw man ook met regelmaat overhemden? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply