Happy momlife

Vlogmas dag 1!
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vlogmas weekoverzicht

Ik kondigde het afgelopen vrijdag al aan, maar ik ben sinds gisteren begonnen met vlogmas! De gehele maand december zal er iedere dag een video online komen op mijn YouTube kanaal. In eerste instantie wilde ik 25 dagen gaan vloggen, maar ik heb besloten om dit te doen tot en met oud en nieuw, zodat ik dit ook nog lekker mee kan nemen en aan jullie allemaal kan laten zien. 

Ik vind video’s maken zelf heel erg leuk, maar moet er nog wel heel erg aan wennen en ik moet er even over heen dat mensen in onze omgeving het nog gek vinden. Uiteindelijk ben ik diegene die het leuk moet vinden toch? Daarnaast zijn wij samen nog zoekende hoe wij het met de kinderen gaan doen. Hier zal ik later nog meer over vertellen. Ik heb er nog geen gehele week op zitten, maar de eerste dagen wel en die deel ik daarom graag met jullie.

Dag 1 – Ik ging samen met de kinderen en mijn zus naar de intocht hier in het dorp. Super leuk natuurlijk!

Vlogmas dag 2 rommel ik voornamelijk in huis, Sofie besluit uiteindelijk de vlog over te nemen en het is echt heel lief!

De komende zondagen kun je dus een weekoverzicht verwachten van de vlogs die online kwamen op mijn YouTube kanaal. Je kunt natuurlijk ook abonneren en de video’s direct bekijken als ze online komen.

Facebook Comments

Share this post