Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

VLOG 43 – Cutie Stix testen met Sofie & kerstballen???

Zoals je misschien wel weet deel ik ook regelmatig video’s op Youtube. Ik deelde op de blog al dat wij Cutie Stix mochten testen en dat heb ik gedaan, naast de blog heb ik het ook gefilmd, super leuk speelgoed! Ook kwamen er wat kerst items binnen die ik ga gebruiken voor de blog. Ik wil dolgraag een kleurrijke kerst op joyfromjoyce en dat gaat met deze items zeker lukken. 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vond. Heb je verzoekjes voor nieuwe video’s of heb je een vraag laat het weten in de reacties.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

Facebook Comments

Share this post