Happy momlife

vlog 42
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

VLOG 42 – Naar het Dierenbos

Zoals je misschien wel weet deel ik ook regelmatig video’s op Youtube. Onlangs mochten wij een weekendje naar vakantiepark het Dierenbos toe en daar heb ik naast een heleboel foto’s ook een aantal stukjes gefilmd. In de onderstaande video nemen wij jullie mee tijdens ons weekendje weg. 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vond. Heb je verzoekjes voor nieuwe video’s of heb je een vraag laat het weten in de reacties.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

Facebook Comments

Share this post