Happy momlife

shabbies 5
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag

Ik ga iets nieuws doen op vrijdag, het lijkt op wat ik eerder wel eens deelde. Iedere vrijdag deel ik mijn five on friday. Hierbij ga ik mijn favoriete producten van die week uitlichten, mooie momenten een plekje op mijn blog geven. Juist om even stil te staan bij alle mooie dingen die in ons leven gebeuren en dankbaar te zijn voor wat wij hebben. 

Een // Aron zijn rapport kwam vorige week binnen en was echt heel mooi! Wij proberen onze kinderen groot te brengen met de boodschap dat het belangrijk is om vooruit te gaan en dat je niet perse hoog hoeft te scoren. Nu ging hij op dit rapport heel erg vooruit en scoorde hij hoog. Na alle tegenslagen vorig jaar voor hem is dit een fijne motivatie.

Twee // Twee weken geleden beviel een vriendin van mij van een prachtige zoon en afgelopen week mochten wij hem al ontmoeten. Hij is zo knap en hun als ouders zien is zo leuk! Ze zijn echt heel relaxt. Daarbij hebben onze oude buurtjes afgelopen week een dochter gekregen. Allemaal baby’s om ons hee.

Drie // Onlangs ontdekte ik een hele fijne nieuwe theesmaak namelijk de; AH Mango Kokos thee. Het is echt super lekker en dat had ik niet verwacht. Ik hou normaal niet zo heel erg van kokos namelijk, maar juist wel van mango! Het is echt een hele fijne combinatie en het is groene thee. Een mooie winst!

Vier // Temptation island is echt mijn quilty pleasure.. Ik vind het echt heerlijk om naar te kijken, maar vraag niet waarom. Het is het meest inhoudsloze programma dat ik ken volgens mij haha! Ach hersenloze televisie is op zijn tijd ook wel heel erg lekker. haha!

Vijf // Zijn jullie ook zo aan het genieten van het lekkere voorjaarsweer? Ik hoop echt dat wij de winter nu achter de rug hebben en kunnen blijven genieten van dit zonnetje. Vorig jaar hadden wij zo’n lekkere lente en ik heb daar gewoon weer behoefte aan haha! Wij zijn direct ook veel meer buiten de laatste dagen, heerlijk!

Oh de foto’s zijn niet van dit moment hoor, zo warm is het ook weer niet! 

Facebook Comments

Share this post