Happy momlife

IMG_8691
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 40

Happy FriYAY! De laatste vrijdag voordat de zomervakantie begint. Of nog beter gezegd om 12 uur vandaag begint de zomervakantie voor onze kinderen en ze zijn er zo aan toe. En ik ook want ik hoef bijna geen wekken te zetten de komende weken. Ik zelf moet nog wel 4 weken werken voor ik vakantie heb, maar ook dit is aftellen. En tussendoor gaan wij gewoon alvast een heleboel nieuwe, mooie herinneringen maken. Maar eerst blik terug op mijn vijf favorieten van afgelopen week. 

1// Pamela Reiff op Youtube – Ik probeer elke dag een korte workout te doen. Ik ben nu helemaal verknocht aan de work-outs van Pamela Reiff. Het zijn gratis workouts en ze heeft echt van alles. Ik doe graag een cardio workout of een full body workout. Als ik echt helemaal wild ben dan doen ik er zelfs twee achter elkaar. Zo hé.

2// VAKANTIE – Ik moet nog vier weken werken, maar op 2 dagen na hoeven wij geen wekker te zetten. Heerlijk! Ik ben hier echt zo erg aan toe en de kinderen ook. Langzaam zijn wij wat plannen aan het maken.

3// Zomerplanner van Milou – Ik merk dat de kinderen structuur nodig hebben de komende weken. Ik was voorhen natuurlijk alle zomervakanties gewoon thuis en dat is nu even anders. Bij Milou zag ik een super handige planner die je kunt printen (kost €1,50) maar is het helemaal waard wat mij betreft. Je kunt alles plannen en een bucketlist maken. Op mijn Instagram plaats ik nog een foto hoe het eruit ziet. Je kunt het zomerpakket hier kopen.

4// HEMA BAE Body Mist Pear en Vetiver – Oh dit is zo’n fijn product he! Deze bodymist kun je even opsprayen om jezelf op te frissen. Echt heerlijk! Ik heb hem nu een tijdje in huis en gebruik hem echt vaak, hij zit standaard in mijn tas tegenwoordig. Het is deze.

5// Zomer collectie Zeeman – Oh ik heb zulke leuke items voor Fleur kunnen scoren bij de ZEEMAN ik word daar zoo vrolijk van. Lekker veel kleur en echt helemaal mij!

Facebook Comments

Share this post