Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 39

Happy FriYAY! Het is vrijdag, de week is weer bijna voorbij. Ik heb inmiddels al weekend en genoten van het mooie weer. Deze week neem ik jullie weer even mee naar mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ik heb er weer een aantal verzameld. 

1// Only Spijkerjas – Ik draag eigenlijk de hel lente en zomer als jasje een spijkerjas. Ik had er eentje die niet echt van spijkerstof was, dus ik vond het tijd voor een nieuwe. Van een webshop (later meer) mocht ik een spijkerjasje uitzoeken en daarbij koos ik deze uit van Only Carmakoma. Ideaal met diverse zakjes. Kan ik lekker matchen met de meisjes, want die hebben ook een spijkerjasje en voor Aron is er ook eentje onderweg. || Klik hier voor een verkooppunt.

2// IXXXI bohemian –  Twee jaren geleden kreeg ik van mijn moeder en zus een nieuwe ring van Ixxxi. Dit is super handig, want je kunt hem altijd veranderen door nieuwe (betaalbare) onderdelen te kopen. Voor moederdag kreeg ik van de kindjes een nieuwe ring uit de nieuwe bohemian lijn. Zo mooi en zo blij mee! || Klik hier voor een verkooppunt.

3// Crocs Brooklyn –  Voor een samenwerking op instagram kreeg ik een paar nieuwe schoenen van Crocs. Crocs, Je weet wel het merk met de meest afzichtelijke schoenen voor op de camping of voor in de tuin. Ik ontdekte dus dat ze ook gewoon hele leuke schoenen hebben, zoals deze hier boven. Ze lopen onwijs lekker en zijn ook ideaal om mee te nemen naar het strand deze zomer en voor op de camping, haha! || Klik hier voor een verkooppunt.

4// Cheetos Goals – OMG! Ken je deze chips nog van vroeger? Ik was er echt dol op! Net als op de Cheetos Skeletos, maar die zijn er nooit weer geweest. Maar terug naar de Cheetos Goals, deze zijn er dus weer en dat is super chill! Of niet aangezien die kilo’s er ook daadwerkelijk af moeten. Maar ze zijn er weer en gelukkig alleen maar bij de AH!

5// Aron zijn nieuwe lego! – De afgelopen tijd heeft Aron flink lopen sparen, daarna gingen de winkels dicht en toen begon het twijfelen. Uiteindelijk heeft hij nu zijn star wars millennium falcon kunnen kopen. Zo leuk om hem zo trots met zijn LEGO te zien!

Facebook Comments

Share this post