Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 38

Happy FriYAY! Het is vandaag vrijdag, de koningspelen zijn aan en de vakantie van onze kinderen begint om 14:00 uur! Super fijn voor hun! Ik moet nog een weekje werken en dan heb ik ook een week vakantie, nu al zin in! Maar eerst ga ik je mijn vijf op vrijdag weer laten zien/horen en lezen! Het is alweer een tijd geleden. 

1// Tompouce – Elke feestdag heeft zijn eigen lekkernijen, rondom koningsdag is dat natuurlijk de tompouce en dit is echt mijn favoriete gebakje. Ik heb dan ook al heel veel zin in koningsdag! Bij de thee en koffie winkel hebben ze nu ook tompouce ijs. Dit moet ik natuurlijk nog even proberen dit weekend. 

2// Skeeleren – Afgelopen maandag zei ik tijdens het werken tegen mijn collega dat ik zin had om te gaan skeeleren die avond. Ze zei dat ze ook skeelers had en zo ontstond het plan om te gaan skeeleren. Diezelfde avond stonden wij op de skeelers en reden wij een rondje tijdens de zonsondergang. Heerlijk!

3// Lars – Ik ben helemaal Snelle fan! hahah ik vind zijn nieuwe cd helemaal geweldig. Vorig weekend heb ik zijn docu op Netflix bekeken en dat zorgde er voor dat ik zijn liedjes nog meer ben gaan waarderen. Elk liedje staat ergens voor en sommige zijn ook nog eens heel erg herkenbaar. Super leuk dus! Als je ze niet geluisterd hebt zal ik dat zeker even gaan doen. En als je de docu nog niet hebt gezien moet je dat ook echt even doen.

4// Mijn nieuwe garderobe – Ik ben het afgelopen jaar nog niet heel veel afgevallen dus ik besloot dat ik wel wat nieuwe kleding kon gebruiken. Ik heb een aantal leuke samenwerkingen gekregen met o.a. NA-KD en Otto en daar allemaal nieuwe kleding gekregen. Ook krijg ik met regelmaat kleding van een winkel waar ik af en toe even help. Het resultaat? Een bijna compleet nieuwe garderobe. Ik heb veel oude kleding er inmiddels uit gehaald en zet ik binnenkort op vinted.

5// De zeven zussen – Ik was via storytell bezig met de boeken van De Zeven zussen. Inmiddels is mijn jaar abonnement afgelopen en moet ik nu overgaan op het lezen van de boeken (haha!) maar ik kan ze echt aanraden. Over een week heb ik vakantie en ik heb echt zin om dan weer lekker te gaan lezen.

Fijn weekend! 

Facebook Comments

Share this post