Happy momlife

eff5b2ed-2358-4b4e-af10-44d9efcc00d3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 37

Happy FriYAY! Het is vrijdag en het weekend staat weer voor de deur. Voor mij niet helemaal, want ik mag morgen nog even werken. Maar hé dat mag de pret van het weekend niet drukken. Het zonnetje schijnt en de lente begint morgen officieel. Tijd om nog meer te gaan genieten en uit die winter dip te kruipen. Want daar had ik dit jaar extra veel last van. Maar nu mijn Vijf op Vrijdag van deze week! Vijf tips, favorietjes en mooie dingen van de afgelopen week! 

1// Snelle – Lars 

De laatste tijd luister ik veel naar Snelle, afgelopen week bracht hij een nieuwe cd uit en ik vind hem echt heel leuk. Gelukkig keuren mijn kinderen, vooral hij van 10, mijn muziekkeuze deze keer ook goed haha! Het is een heerlijke plaat met mooie diverse liedjes. Ik hou er van ! Morgen is de The Livestreamers en ik heb er echt veel zin in! Snelle, Suzan en Freek, Maan en nog veel artiesten waar ik momenteel echt blij van kan worden.

2// Ginny and Georgia

Vorige week lag ik een week ziek op bed en heb ik een aantal series verslonden haha! Onder andere de serie Ginny and Georgia. Een Netflix serie over een moeder die van alles meemaakt en mee heeft gemaakt en een tiener meisje die van alles meemaakt.

3// Fleur haar slaapkamer 

Wij wonen over 3 weken 2 jaar in dit huis en ik ben nog steeds zo blij met bijna alle kamers in huis. De woonkamer krijgt volgende week een make-over met een nieuw kleurtje. Fleur haar kamer is echt mijn favoriete plekje in ons huis. Afgelopen week heb ik alles omgegooid, zodat ze wat meer ruimte had om te spelen. Als ze 4 jaar wordt krijgt ze van ons een nieuw groot bed. Wij hebben gekozen om voor de Ikea Hemnes bedbank te gaan. Die heeft lekker veel opbergruimte en hij staat gewoon gezellig.

4// Boho Tiffin 

Ik ben een leuke samenwerking aangegaan met Boho Tiffin. Ik ga jullie inspireren met lekker picknick inspiratie in deze mooie en toffe lunchboxen.

5// Sofie is bijna jarig!

Ik wordt altijd helemaal hyper als mijn kinderen jarig zijn. Ik zit bomvol leuke ideeën en de tijd kan mij niet snel genoeg gaan haha! Zo ook met Sofie haar verjaardag, Nog minder dan 3 weekjes en dan is het zover. Haar tweede lockdown verjaardag, maar hij gaat niet minder worden. Deze keer doen wij haar kinderfeestje op de dag zelf. Zo heeft ze toch visite op haar verjaardag. En zaterdags doen wij een deurbel verjaardag. Genoeg te plannen en te organiseren. De traktaties heb ik alvast klaar gemaakt en kunnen op haar verjaardag uitgedeeld worden.

Op naar een nieuwe week! 

Facebook Comments

Share this post