Happy momlife

img_5992
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 36

Happy FRI-YAY! Het is vrijdag en daardoor voor de meesten van jullie bijna weekend. Ik heb vandaag en gisteren mijn weekend al gehad en mag dit weekend een dagje werken. Maar he toch is het vrijdag! Al voelen voor veel mensen alle dagen het zelfde.

1// Greys anatomy – Yes! Grey’s staat weer op Videoland en daar ben ik super blij mee. Vorig jaar hebben Ro en ik alle 15 seizoenen gekeken. En nu was het tijd voor seizoen 16! Wij hebben samen afgesproken maar 1 afleveringen per dag te bekijken, anders zijn wij er zo weer door heen haha! Inmiddels kan ik vertellen dat wij meerdere afleveringen per avond hebben gekeken. Heb jij deze serie al gekeken?

2// Storytel – Inmiddels hebben wij sinds april een abonnement (gekregen) op storytel. En ik heb al zoveel boeken geluisterd. Afgelopen week luisterde ik o.a. Stoorzender van Arjen Lubach en Mijn jaren bij de politie van Ellie Lust. Aron leest er een boek voor zijn boekbespreking op (Mees Kees) en Ro luistert naar de boeken van Harry Potter. Echt een aanrader! Ook voor de meisjes zet ik regelmatig een luisterboek op. Lekker relaxt. Op dit moment ben ik de zeven zussen aan het luisteren.

3// HEMA – Onze oudste meid heeft opeens een eigen mening wat betreft haar kleding. En alle kleding in haar kledingkast is saaai. Gelukkig had de HEMA wat nieuwe kleding online staan en konden wij voor haar iets leuks aanschaffen. Ze hebben een leuke flared broek met madeliefjes er op en super leuke blouse. Ik moet me echt inhouden niet meer van dit soort tops voor haar te kopen. Hoe leuk is de bovenstaande outfit?

4// Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay – De kinderen kregen tijdens de feestdagen een nieuwe spel van Paw Patrol voor de Nintendo Switch. Dit spel blijkt een groot succes te zijn. Ook Fleur probeert hem mee te doen. De Switch is voor mij het moment om even wat voor mezelf te doen. Ze kunnen samen spelletjes doen en ik kan even mijn eigen ding doen.

5// Find me in Paris – Ik heb altijd gedanst en ben dol op het kijken van ballet. In mijn lijst op Videoland bleef “Find me in Paris” staan. Een serie over een ballet danseres uit 1905 die door tijdreizen in 2018 aankomt. Super leuk om te zien en heerlijk om alle mooie dans bewegingen te zien. Ik zou heel graag weer danslessen willen volgen en/of geven.

Fijn weekend!

Facebook Comments

Share this post